Advertise





Instalife #2

Rozhodla jsem se, že si vytvořím takovou instagramovou tradici. Po každých 6 fotkách napíšu článek o tom, co se vlastně dělo celou tu dobu v mém životě. Je to zase něco jiného než recenze, outfit nebo recept a nabízí Vám to možnost vidět to, jak vůbec svůj volný čas trávím. Stejně tak je to i s vlogy, které teď plánuji natáčet vždy, když se bude dít něco zajímavějšího. Takové věci mě baví mnohem více, než natáčení Favourites a proto se tato videa možná delší dobu neobjeví (pokud někdy vůbec). Přeci jen, když mě nebaví jejich natáčení, jak by Vás mohlo bavit jejich sledování?


Dalo by se říct, že můj instagram se týká hlavně jídla, a proto jsem se rozhodla pro menší změnu v podobě "selfie". Kdysi dávno jsem se rozhodla, že končím s linkami a musím přiznat, že se sama sobě líbím mnohem více. Nejen, že mi to ráno ušetří nejméně 10 minut, ale cítím se mnohem lépe. Možná, že dám linkám ještě šanci, ale teď na jaře se maluji spíše méně než více. 

 A teď už zpět k jídlu. Často mívám spontální pečící nápady a jen pár z nich dopadne opravdu dobře. Naštěstí s dortem pro mamku to dopadlo na výbornou a určitě mám v plánu i verze s jiným ovocem. Bylo to asi poprvé, co jsem byla na 100% se svou prací spokojená a co je hlavní, spokojená byla i mamka. Když už nepeču, tak cestuji a nic mi nedělá větší radost, než se pohodlně usadit se sluchátky v uších a jídlem v náručí. Cestu z Prahy minulý týden mi zpříjemnil můj oblíbený salát Caesar. Kdyby jste mě viděli při focení, určitě by jste se mi smáli, protože během focení 300 fotek jsem stihla upustit vidličku na zem, upustit trochu salátu na zem a zamotat se do foťáku (#bloggersproblems). 

A když už jsme u toho, s čím vším se potýkám při focení, rozhodně mezi to patří svlékání peřiny. Ono to snoopy povlečení moc neladí s mým instagramem. V pátek jsem se konečně dostala do "Sladkého království", které jako zázrakem otevřeli kousek od mého bytu. Nemohla jsem se rozhodnout mezi čokoládovým a lotus cupcakem, ale nakonec jsem si vzala ten čokoládový (protože je údajně sladší než ten z lotusek a já potřebuji pořádně osladit život). Už teď, když o něm píšu mám chuť se tam vrátit a koupit si i všechny ostatní. 

A teď k tomu, co je pro mě v poslední době ta nejlepší věc, která se mi stala. Minulý týden jsem se zůčastnila instagramové soutěže s "A Cup of Style"o knížku Girl Online od slavné youtuberky Zoe. A světe div se, jsem mezi 10 výherkyněmi. Měla jsem z toho ohromnou radost hlavně proto, že jsem v životě nic nevyhrála. Také mi to přineslo pár nových followerů, což je pro mě velmi příjemný bonus. 

A aby to celé nebylo jen o mém obžerství, bylo na čase udělat dobrý skutek. Značka toms se rozhodla darovat jeden pár bot dítěti, které to potřebuje, za každou instagramovou fotku bez bot. Já jsem se zapojila sice na poslední chvíli, ale ten hřejivý pocit stojí za to. 

A to je pro teď úplně vše a na další Instalife článek se můžete těšit za dalších 6 fotek. Baví Vás takové články? :)

4 Comments

  1. Máš úžasnou rtěnku! Můžu se zeptat, co je to za značku a za odstín? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji :)
      Je to Avon - Hollywood Collection v odstínu Hollywood Siren :)

      Delete
  2. Ty bláho, ty máš naprosto fascinující fotky! Já se nemůžu vynadívat! :-)
    Já tě úplně obdivovala s linkami na očích, jelikož já si to namalovat nedokážu, ale tobě to nesmírně moc slušelo, ale když se dívám i teď, když jsi bez linek, tak ti to opravdu sluší více a musím říci, že ti oči více vyniknou :-)
    Hihi, jak koukám tak problémy při focení jídla nemívám jen já :D Já zrovna dneska fotila koláček a není nic lepšího, než když mi mobil spadl rovnou do koláče :-D
    Páni! Tak to k postupu gratuluji! Zasloužíš si to! Fotíš fakt perfektně! A já věřím, že dokonce i vyhraješ! Máš na to :-*
    Držím palečky!
    Já jsem se také chtěla zapojit do focení nohou...noo joo, ale když jsem si toho všimla a založila instagram, tak už bylo dávno potom, což mě neskutečně štve :((( Jsi úžasná! ♥
    Rozhodně se těším na další takový článek, jako je tento! :-)

    ReplyDelete
  3. Fotky jsou naprosto super! "Instagramová tradice" - skvělý nápad! Tenhle článek jsem si moc ráda přečetla a rozhodně mě zaujal. S linkami souhlasím. Dříve jsem si je dělala, ale bez nich mi je líp. Moc ti gratuluji!:) Rozhodně pokračuj v takových článcích, protože jsou opravdu zajímavé. Tento blog určitě zas navštívím. Moc se mi tu líbí. Těším se na tvé další články.:)

    ReplyDelete

Thank you for your comment :)