Advertise





Instalife #5

Zdravím všechny. Ještě než začnu svůj oblíbený "Instalife", mám pro Vás menší info. Včera jsem se rozhodla (po dlouhém a dlouhém přemýšlení), že svému blogu založím facebookovou stránku. Ať už se nám to líbí, nebo ne, facebook teď ovládá většinu věcí a díky němu toho objevujeme spoustu, ať už články, které se automaticky sdílí všude, kde to jen jde, nebo právě "fan" stránky blogů, kapel a zpěváků. Vzhledem k tomu, že mám blog už rok, řekla jsem si, že je čas ho posunout někam dál. Vím, že Vás pravidelných čtenářů je hodně, ale málo kdo, je přihlášený přes tu Google čtenářskou věc (lenost, najít si správný název). Takže pokud chcete, facebook blogu je TADY. No a teď už konečně k článku jako takovému.



Prázdniny jsou skoro v polovině a já si je zatím užívám, jak jen to jde. Nesnažím se až tolik myslet na to, že bych chtěla mít postavu jako modelka, a když mám chuť na kafe a dortík, tak si to prostě dám. A když ne kávu a dortík v kavárně, tak aspoň výbornou snídani u nejlepší kamarádky (po které jsem šly samozřejmě běhat).

To, co mám na prázdninách nejradši (kromě volného času). jsou festivaly. Letos jsem podruhé navštívila Colours of Ostrava (článek) a už se nemůžu dočkat dalšího ročníku. Teď momentálně se nacházím na festivalu Benátská!, který navštěvuji s mamkou. S Colours se to srovnávat nedá, protože každý z nich je úplně jiný, ale stejnou rekapitulaci, jako jsem psala o COO, napíši i o tomto. Jediné co má tady mínus, je wifi na hotelu. A teď to není "BEZ WIFI NEŽIJU", ale spíš "Bez wifi nemůžu zveřejnit poslední vlog a tím vznikne nepochopitelná mezera mezi 3. a 4. dnem".

Vzhledem k tomu, že můj instagram je většinou plný jídla, nebo rádoby uměleckých fotek, rozhodla jsem se, že ho trošičku oživím nějakou tou fotkou mě, nebo fotkou s kamarády. Zatím mi to tedy moc nejde, protože jídlo je jednoduše fotogeničtější a v létě se nepotí, ale i tak se nějaké ty "selfie" objevily. První je z prvního dne prázdnin, kdy jsem ještě byla odpočatá a neměla jsem kruhy pod očima z pravidelného vstávání 4:30 (všichni pracující mají můj obdiv). Ta druhá je s Ter, o které píši tak často, že jí ani nemusím představovat. Na COO mě chytla mánie "Musíme mít taky super fotku z fesťáku" a nakonec vzniklo toto. 

No a to je vše. Dneska jsem to překvapivě zvládla v pouhých 3 odstavcích a jsem na sebe vážně pyšná. Už se nemůžu dočkat, až mi skončí brigáda a já se trochu vyspím, protože můj plán "Chci o prázdninách fotit častěji outfity" mi nevychází, protože tak brzy ráno se mi nechce dělat nic, než vzít první dvě věci co potkám, dát vlasy do gumičky a jít na autobus. Doufám, že se to v srpnu zlepší a já si nakoupím konečně nějaké pěkné věci Vám tady nasypu tolik outfit článku, že mě ukamenujete.

10 Comments

  1. Super fotky! Taky bych si zašla do Costy :/ :D

    Unboxing | Dekorativka.cz

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji :)
      Já doufám, že zajdu v pondělí, než odjedeme z Liberce. Costu mám moc ráda, ale chtěla bych najít nějakou normální kavárničku, kde budou dělat dobré kafe a bude tam pěkný interier, takže pokud máš nějaký tip (nebo kdokoliv), sem s ním! :D

      Delete
  2. Super fotky :)


    http://curyinthecity.blogspot.com/
    Fashion Paris&Prague

    ReplyDelete
  3. Mám moc ráda tvůj instagram <3

    ReplyDelete
  4. Ach bože, ty jsi prostě naše nádherná fotografka! :-)
    Pff, ta závist! :-)
    Miluji tvoje fotky a je mi jedno jakého typu jsou. Můžeš tam být jenom ty, jídlo nebo různý věcičky, přesto to bude pořád boží a boží! ♥
    Samozřejmě i Terka je kočka! :-)
    A na outfit články se dost těším. A když už jsme u toho Costa.. tak dneska v metru byl obchod Costa.. no samozřejmě první na koho jsem si vzpomněla jsi byla ty! :-D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji moc, ty jsi prostě neuvěřitelný lichotník <3

      Delete

Thank you for your comment :)