Advertise





Maturita 2016

Maturita je za mnou a já mám pocit, že to bylo minimálně před půl rokem. Lhala bych, kdybych řekla, že jsem od té doby zažívala nezapomenutelná dobrodružství. Nezažívala. Popravdě jsem se snažila dospat všechny ty probdělé noci (marně), koukala na filmy, trávila čas s kamarády a psala přijímačky. A jak celý ten můj maturitní rok včetně učení na onu strašidelnou zkoušku vypadalo? To se můžete dozvědět ve videu, které najdete v celém článku.










4 Comments

  1. Strašně moc Ti gratuluju k maturitě, máš můj obrovský obdiv, že jsi se rozhodla maturovat školně z matika a z dějepisu, kord ten dějepis bych asi nikdy nenacpala do hlavy, jsi vážně skvělá, že jsi to dala! Moc se mi líbí, jak jsi pojala video tak celkově jako maturitní ročník, prostřihy videí mě moc bavily! Mrzí mě, že jsi se nakonec na žádnou vysokou nedostala, ale víš co, asi to tak mělo být.. teď budeš mít alespoň dostatek času si všechno promyslet a vymyslet, co bys chtěla vlastně studovat :)A kdo ví, třeba si to za ten rok rozmyslíš a budeš studovat třeba i v tom Dánsku, nebo v Anglii :) Jinak já studuju na Vysoké škole ekonomické, tak kdyby jsi se rozhodla sem dát znovu přihlášku a chtěla by ses na něco zeptat, nebo s něčím poradit, tak dej vědět, ráda ti pomůžu :)

    Another Dominika

    ReplyDelete
  2. super video :) hrozne sa mi páčilo, ako dopodrobna si to celé zhrnula.. za tú matiku máš inak môj obdiv, ja som skôr rada, že to nie je povinné - inak by som určite nezmaturovala :D

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji moc :)
      Tak já jsem si nevzala tu státní, ale udělala jsem si to těžší a vzala si školní :D ale je to za mnou :)

      Delete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

Thank you for your comment :)