Advertise





1000 degrees in Bratislava

Zdravím všechny. Po velmi dlouhé době jsem si pro vás připravila outfitový článek. Tentokrát se jedná o ten, který jsem si vzala na první turistický den v Bratislavě, kam jsem vyrazila s Ter. Té tímto moc děkuji za všechny fotky - nejen ty outfitové. Nejedná se o nijak složitý outfit, ale tak to s oblékáním mám. Raději se držím své oblíbené klasiky, než abych měla na sobě něco extravagantního a necítila se ve své kůži. Pokud jste viděli můj haul věcí do Anglie, tak víte, že jsem si pořídila všechny kousky s tím, že je budu nosit i před pobytem v Anglii a dnes na mě můžete vidět jeden z nich - černou košili. Osvědčila se mi i v teplém počasí, protože je lehká a vzdušná. Zbytek už je taková moje letní "klasika". Kraťasy jsem nosila prakticky celé léto a tomsky s hodinkami taktéž. Jediný kousek, který bych nejradši vyměnila, je taška, na které se bohužel ukazuje zub času.

Hello everybody. After very, very, very long time, I'm here with outfit post. This time, it's outfit from Bratislava where I went last week with my friend Ter. I owe her huge thanks for all photos of me (not only outfit photographs), because I love them almost as much as I love her. It's not anything special, but I must say I felt myself in these clothing pieces and that's the most important thing. It's not right if you feel uncomfortable in clothes you're wearing, because then you aren't yourself. Even though it may seem black shirt wasn't the best idea, I felt good, because it's made from very light and soft material. The rest of my outfit is my summer go to - shorts, Toms, DW watches and denim jacket. The only piece I'd like to change is bag, because its chain doesn't look like it used to.  









Košile/Shirt - Stradivarius, Kraťasy/Shorts - H&M, Boty/Shoes - Toms, Bunda/Jacket - H&M, Hodinky/Watches - Daniel Wellington (Woodies), Kabelka/Bag - C&A, Brýle/Sunglasses - Lindex


11 Comments

  1. Hrozně ti to sluší (a slušelo i na živo). Jsem ráda, že se ti fotky líbí a že jsi jich použila tolik! ♥ Je to podle mě přesně tvůj styl, protože si třeba tyhle kousky neumím představit na sobě, ale k tobě prostě skvěle jdou. :)

    www.enthusias-ter.blogspot.cz

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji moc jak za fotky, tak za pochvalu :)

      Delete
  2. V jednoduchosti je prostě krása :) moc se mi líbí ta kabelka!! Ale já bych potřebovala ještě tak 100x větší :D Košile a džínová bunda... no tuhle kombinaci prostě miluju <3 Terka ti to hezky nafotila, a jak už napsala v komentáři, tak ti tento styl sluší :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Taky by mi nevadila trochu větší, ale když potřebuji více věcí, beru si jinou :)
      Jinak děkuji moc :)

      Delete
  3. Nádhera! :) Přesně takovéhle outfity mám i já sama ráda a často je nosím :)

    Another Dominika

    ReplyDelete
  4. Bratislava je úžasná a tvůj outfit vypadá taky skvěle! Jinak na mém Instagramu probíhá giveaway kdyby jsi měla zájem se zúčastnit :) https://www.instagram.com/p/BKQhQQBjwZX/

    ReplyDelete
  5. Krásný outfit, líbí se mi tvé boty :3
    eLblog

    ReplyDelete
  6. Krásný outfit, tenhle styl zbožňuju :)

    Bambielle

    ReplyDelete
  7. Skvělý outfit! Moc se mi líbí bundička a hodinky :)

    ReplyDelete
  8. Moc hezký outfit! Ta kabelka se mi líbí, moc..

    ReplyDelete

Thank you for your comment :)