Advertise





Goodbye Cambridge

Po pár dnech neaktivity vám přeji krásný den, který je určitě ještě krásnějším, když po něm nastává volno (bude volno, že? teď, jak nechodím do školy ani do práce, vůbec nevím, jak to je). Jelikož jsem opět po trhání osmiček, celé dny trávím v posteli a jediné na co se zmůžu, je spánek a jídlo (jako by to bylo někdy jinak). Při tom nic nedělání jsem se rozhodla projít pár posledních a zapomenutých fotek, které jsem pořídila v Cambridge. Neváže se k nim žádné velké dobrodružství, ale bylo mi líto je jen tak někam zašantročit.

Prvních pár snímků vzniklo v den, kdy jsem se rozhodla projít po okolí hotelu a nafotit pár jarních fotek. Je to zvláštní. Několik měsíců žijete na jednom místě, a teprve když to místo máte opustit, uvědomíte si, jak krásně tam je.

Hello everybody. Isn't day much lovelier, when you know that next few days are free? Currently, I'm healing from tooth extraction so all I've been doing these days has been sleeping and eating. Not that it's somehow different from other days, but yeah. I still have quite a few random photographs from the last month in Cambridge and it would be shame not to share them with you.

First photographs, has been taken on day when decided to walk around our hotel. Isn't it crazy? You live somewhere for 5 months and you don't find time to appreciate how beautiful the place is until it's your last month?




S místem, kde jsem trávila dlouhých 6 měsíců, jsem se rozloučila poslední procházkou po městě, kde jsem si zaplatila vstup do King's College a kapli, která je nádherná. Rozhodně to za ty peníze stálo a jsem moc ráda, že mi vyšlo slunečné počasí, protože není nic hezčího, než když sluneční paprsky osvětlují barevné vitráže. Má to svoje jedinečné kouzlo, to se musí nechat. Po prohlídce jsem se zastavila na oběd v palačinkárně, a pak zamířila zpět do hotelu, kde na mě čekal rozlučkový dort se zaměstnavateli a zaměstnanci. Zbytek dne jsem trávila v bance, obchodech posledním nákupem a sledováním posledních dílů Harryho Pottera s holkami. Celý ten půlrok bych ráda shrnula ve zvláštním videu, ale pro teď bych chtěla říct, že jsem ráda, že jsem do něčeho takového šla. Ty zkušenosti a lidi, které jsem poznala, už mi nikdo nevezme a já na to budu vzpomínat jen a jen v dobrém :)

The last day in Cambridge - place where I've spent 6 months, I decided to walk around and visit the famous King's College and its chapel. It's been an amazing experience and I don't regret spending money on the ticket. I'm glad the day was sunny, because there's no prettier thing than sunlight shining through vitrages. It's indeed very magical. After lunch I had in Crepe Affaire, I went back to hotel for a goodbye cake with my employers and other staff. After that, I had to go to bank and then to Sainsbury's to buy some last bits. The last evening, I spent with girls from hotel watching Harry Potter and eating pizza and cake. The last thing I would like to say today is that I'm glad for everything I went through the last 6 months. It's been a huge experience and I will always think about it in the best way possible.













5 Comments

  1. Moc pekne fotky a urcite to musela byt fajn zkusenost!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji moc :)
      Zkušenost to byla skvělá :)

      Delete
  2. Děkuji, moc si toho vážím :)

    ReplyDelete
  3. Já začínám příští rok studiumv Portshmouth, tak jdu teď pročíst všechny články o životě v Anglii. Copak jsi studovala? A na deMU? :) Cambridge vypadá kouzelně. .)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hodně štěstí při studiu :) já se studovat v Anglii chystám příští rok. Letos jsem tam byla za prací :)

      Delete

Thank you for your comment :)