Advertise





Night Run 2017

Přesně před týdnem se v Ostravě konal první běh ze série nočních běhů NightRun, a já jsem měla, tak jako loni, to štěstí, že jsem byla pozvaná na 5 km #BlogRUN, který byl součástí Avon běhu. Díky této příležitosti jsem měla možnost poznat spoustu skvělých lidí, kteří se spolu se mnou blogerského běhu účastnili. Kromě mé kamarádky Ter, kterou už moc dobře znáte, to byl třeba Dan, Marek, Markéta, Naty a Katka.
Celý den v Ostravě panovalo chladné a vtíravé počasí. Přesně takové, které vás nutí zalézt do peřin, pustit si seriály a ohřívat se u horkého čaje. Tenhle program jsem sice zvolila, ale bohužel jsem teplo a pohodlí postele musela opustit a připravit se na běh. Před startem naší kategorie jsme s Ter chvilku sledovaly dětské závodníky, kteří měli energii i za nás ostatní a já přemýšlela nad tím, jestli je rodiče motivují nějakou jídelní odměnou (Lea, jídlo.. starý příběh). Těsně před během jsem bojovala s myšlenkou, jestli běžet v bundě, což je něco co nesnáším, nebo běžet v mikině, což bylo sice značně pohodlnější, ale také méně zodpovědné a pro někoho, komu byla zima i doma, také dost odvážné. Nakonec jsem bundu sundala, tašku si dala do úschovny a spolu s Ter mířila ke startu. Ani jsem se nenadála a už se běželo. Z počátku byl běh trochu zmatený, každý se snažil najít si své tempo a hlavně prostor, kde by mu nikdo nepřekážel. Když pominul problém s prostorem, nastal problém s hudbou. Nevím, jestli to bylo tou zimou nebo něčím jiným, ale přestala mi fungovat sluchátka. Běh bez hudby moc ráda nemám, ale co se dalo dělat. Závod jsem doběhla a dokonce zvládla běžet rychleji než loni, což byl můj původní cíl. Největší radost jsem ale měla z toho, když doběhla Ter, protože je to teprve měsíc, co začala běhat a já jsem na ni byla moc pyšná.

Celá ta atmosféra závodu se mi moc líbila, a pokud budu mít možnost, rozhodně se zúčastním i dalšího závodu. Pokud by i vás NightRun lákal, máte ještě spoustu možností v dalších městech jako je Brno, Praha, Plzeň a další, tak se určitě mrkněte na oficiální stránky běhu - tady.

3 Comments

  1. Ja už tri roky pravidelne behám, ale zatiaľ som na žiadnej podobne bežeckej akcii alebo preteku nebola. Ale asi sa to zmení, pretože sa na jeden chystám budúcu nedeľu. Mám z toho dosť strach, hlavne z toľkých ľudí, ale snáď to zvládnem.
    Musel to byť zážitok bežať v noci.

    http://lamodaeanarchia.blogspot.it/

    ReplyDelete
  2. Do toho bych určitě ráda šla! snad to jednou vyjde :)
    Ejnets in Lisboa

    ReplyDelete
  3. Já se příští týden chystám na svůj první Color run, tak jsem na to zvědavá. Nemam ráda běhání, ale ukecat jsem se nechala :D :)

    Travel with Marky || Život v Americe

    ReplyDelete

Thank you for your comment :)