Advertise





Pink Lady in Bratislava

Co se nestalo? Posledních 10 dní chodím po světě s růžovými vlasy a naprosto to miluji.  Když jsem přišla ke kadeřníkovi s obrázkem holky s vlasy v pastelových barvách, nenapadlo mě, že já budu odcházet s tmavě růžovou barvou a nervózním výrazem na tváři. Ano, původní plán byla pastelová, ale to by nebyl můj kadeřník, aby mě nepřemluvil na nějakou šílenost. Několikrát jsem zopakovala, že to chci světlé a on zase, že si stejně po pár umytích budu stěžovat, že to nebylo tmavší, a že už se to úplně vymylo. No to určitě. A nakonec měl pravdu.

Do you know what happened? Last 10 days or so, I've been living life of a girl with pink hair and I'm absolutely digging it! 10 days ago, when I visited my hairdresser with thought of pastel purple hair, I didn't think I would leave with crazy pink hair and nervous look on my face. Yes, the original plan has been pastel colour, but my hairdresser is and has always been a bit crazy so he kind of changed my mind. I said at least 10 times during the whole process that I wanted it anything but dark and he always repeated I would be mad I haven't asked for darker. Yes.. sure. And he was right.


Když jsem přijela ten den domů, byla jsem z toho šíleně nesvá. Najednou mi chyběla moje světlá blond a ta růžová mi neseděla. Co mě trochu uklidnilo, byla reakce mamky, taťky a mého okolí. Všichni z toho byli dost nadšení a najednou i já jsem se na sebe dívala s úsměvem. Bavilo mě jít po ulici a sledovat pohledy ostatních. Vidět překvapení lidí, že je nějaký "chuligán" s růžovou hlavu pouští sednout v tramvaji. Možná to zní hloupě, ale tahle šílenost mi dodala neuvěřitelné sebevědomí. Teď trochu oplakávám, že barva vybledla a je mnohem mnohem světlejší, ale kdo říká, že už si ji nikdy nemohu dát znovu. No ne? A jak se líbí tahle změna vám? :)

PS: Za fotky děkuji mé šikovné mamince. Dělala to samozřejmě dobrovolně a ráda :)

When I came home that day, I was anything, but sure about it. Somehow, I missed my old blonde hair and didn't really feel myself in pink version of myself. What calmed me a little were reactions of my mum, dad and friends. They all were excited and suddenly, I was looking at myself with big big smile. I was enjoying looks on faces of people who passed me. It may sound stupid, but my self-esteem grew just because of this crazy idea. Now I'm a bit sad they are not as dark as they were 10 days ago, but who says I can't do this again. Am I right? And what do you think about Lea with pink hair. 

PS: Big thanks to my mum for these photographs ♥




Sunglasses - TOPSHOP, Watches - Daniel Wellington, Sweater - Zara, Shorts - Stradivarius, Shoes - TOMS, Bag - Scribbler

4 Comments

  1. Růžové vlásky jsou naprostá pecka, vůbec by mě to nenapadlo, ale moc se k tobě hodí! ♥

    Another Dominika

    ReplyDelete
  2. Fotky jsou originální a moc se mi líbí barva vlasů. Dobře vybraný odstín růžové :)

    ReplyDelete
  3. Taky bych chtěla! :) moc ti to sluší - nechávala sis předtím vlasy nějak odbarvit? Kéž by kadeřníci v anglii nestáli majland, už bych taky chodila s barevnejma vlasama :D

    Zápisky z cest a života v Anglii ⇨ Diary of M

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji moc :)
      Vlasy jsem měla odbarvované 2x - jednou mi to nestačilo, protože jsem se rozhodla jít nakonec víc do blond. Po 3. už jsem přišla s touhle šíleností. Na tmavé vlasy bohužel taková barva nechytne - respektive trošku je zbarví, ale úplně minimálně a není to prakticky poznat :/

      Jinak ty ceny kadeřníků v Anglii jsou šílené. Sama jsem koukala, když jsem šla kolem :D

      Delete

Thank you for your comment :)