Advertise





Bloger na cestách

add a captionZdravím tentokrát z vlaku. Ano 3x sláva wifi ve vlaku je funkční a notebook mě (zatím) nezlobí. 14 dnů v Praze jsem si skvěle užila, hrála jsem si na turistu, zkusila nové věci, fotila a hlavně se bavila. Bylo to parádní a vy jste to částečně zažívali se mnou prostřednictvím mých článků.
Za 3 hoďky budu v Ostravě a pak to tipuju na dlouhý spánek po únavné cestě. Nevím, jak to bude s články, protože zatím ani nevím, jak to budu mít s časem. Na víkend odjíždím do Brna na velký rodinný sraz. Bude nás tam tolik, až mám pocit, že se tam pokaždé najde někdo, koho ani neznám a přitom je to dcera sestry mého táty bratrance. A pak už je tu zase škola a já mám pocit, že letos to nepřežiju to bude zase fuška, ale pak příjdou vysněné svátky, prázdniny a nevím co všechno a já budu zase psát o tom, jak jsem unavená z brigády a jak se těším na 2 týdny do Prahy.

Ohledně článků. Mám (nebo jsem měla) v plánu napsat nějaký článek o sobě, něco jak jsou ty TAGy a fakty, ale tohle uskutečním až budu mít nějaký ten "Leaclub" (nemůžu říct fanoušky se svým jménem.. představte si to "moji Leoušci" - haha hrozná sranda Leo, dneska fakt válíš). Přeci jen nebudu tu psát fakty o mně pro 3 lidi, takže doufejme, že se brzo objeví nějaký nával čtenářů a já vám řeknu divné fakty o mé osobě.
No a to bude pro dnešek všechno. Dneska není zrovna den, kdy mi jde psaní samo od sebe a tak vás radši nebudu dál trápit. Jdu najít nějaký skvělý cestovní film, ať ta cesta přeci jen nějak utíká. Máte nějaký tip na film? Pište, protože jak už víte, docela často trávím víkendy ve vlaku. Napsala bych, mám vás všechny ráda, ale tyhle sentimentální chvilky si nechám na jindy. Loučím se s vámi :).

Pozdrav z vlaku na gifyo.com ♥ 

3 Comments

  1. taky jsem ráda za Wi-fi a zásuvky ve vlacích :DD

    ReplyDelete
  2. tyvade, to je hodně dobrý :D my taky jezdíme až do Brna na rodinné shledání :D jinak si to užij! já ve vlaku vlastně nikdy nechytala wifinu, naposledy jsem jela vlakem před 4 rokama, teď už ne. Ale ráda bych zase někam jela :)) a určitě napiš nějaký ten fakt nebo TAG! :) cestovní film? LÍBÁŠ JAKO ĎÁBEL :DDD jinak znám opravdu hodně filmu, ale cestovní?to moc ne. :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Já chytám wifi už nějaký ten pátek :D ve vlaku jsem jako doma. Jinak film beru na vědomí, děkuju za tip :).

      Delete

Thank you for your comment :)