Advertise





Shopping #2

Právě teď jsem u své nejlepší kamarádky a tak jsem se rozhodla, že se pokusím přednastavit článek.. doufejme, že úspěšně.

V úterý konečně nastal den, na který jsem dlouho čekala. Byl to můj poslední den v práci (ráda říkám, že pracuju a ne že mám brigádu)! Práce byla úžasná a pocit z vlastnoručně vydělaných peněz je krásný, ale spánek a postel to prostě není. A tak jsem ten den zašla do drogerie, podívat se na nějaké ty laky na nehty. V červnu jsem si totiž objednala 2 laky, jeden tmavě červený a jeden takový do růžova. Ale bohužel obrázek vypadal jinak než skutečnost a v mé skříni se objevily další 2 červené laky (červené laky nosím pořád, proto jsem chtěla změnu).

No a k mému štěstí, měla značka NYC slevy a tak jsem si vybrala dva krásné laky po 30,-.  Myslím si, že se mi i docela povedlo vybrat letní barvy a tak jsem spokojená.


Modrý - 325 Raindrop, Broskvový - 345 Peach Popsicles
Ten světle modrý, jsem si vybrala, ze dvou důvodů. 1. takhle barva se teď dostala hodně do módy a já jí chtěla zkusit. A 2. podobný lak jsem měla minulý rok v zimě, ale se třpitkami a tak mi toto období trochu připomíná (zase ta zima). Musím se přiznat, že světlé laky nemám moc ráda, protože je potřeba hodně vrstev a než nanesu poslední stihnu se 5x o něco otřít a zničit si většinu nehtů, takže to končí tím, že lak leží ve skříni a ven se ani nedostane.

Broskvičková barva je prostě nádherná barva, ale bohužel v mém připadě na oblečení nevhodná. A tak aspoň jako lak. Barevně je spíše do oranžova, než do růžova, ale je to velmi pěkná letní barva.
Oba laky se dobře nanáší a celkem rychle schnou, takže mohu jen doporučit :).





6 Comments

  1. Nene blog mám krátce :) jinak ty laky se mi hodně líbí a nejvíce ten modrý, protože modrou barvu mám ráda :) jinak mě už taky konečně skončila brigáda..díky bohu :)

    ReplyDelete
  2. Krásné laky :33 ten modrý mám taky a ještě mám fialový a takový fialovo-růžový od NYC ;-)

    ReplyDelete
  3. Krásný laky :-)

    ReplyDelete
  4. Krásné laky a i skvěle vypadají, díky za tip :D :))

    ReplyDelete
  5. Mmm, ten světle modrý se mi moc líbí :3

    ReplyDelete

Thank you for your comment :)