Advertise





Outfit #2

V minulém článku jsem vám slíbila outfit z Míšně a dnes jste se dočkali. Jelikož jsem měla celý den trávit v autobuse, rozhodla jsem se pro pohodlné černé jeany a černé tričko s dlouhým rukávem. Jeany jsou celkem "pružné", protože to jsou to ty legínovité a proto mě neškrtili a měla jsem velkou svobodu pohybu. Zimní boty jsem si vzala ze dvou důvodů - 1. tenisky zaberou méně místa v kufru a za 2. podzim je tady a já jsem nevěděla, jestli nebude v Německu chladno nebo deštivo. Kabát si mnozí z váš určitě pamatují a šálu určitě také, protože obojí jsem zveřejnila ve svých Shopping článcích. Jak už jsem se zmínila kabelek moc nevlastním a tak v nejbližší době ani žádné jiné v outfitech nečekejte (stále hledám).

Triko, kabát - Amisu, Jeany, sluneční brýle - H&M, Šála - Gate, Boty - CCC, Kabelka - Liberec ?

Roli fotografa si tentokrát vyzkoušela spolužačka Terka. Jak si tak říkám, asi je mi souzeno, aby mě fotili Terky, takže jestli je tu nějaká talentovaná fotorafka Tereza, tak ať se ozve a můžeme pokračovat v tradici :D. Nicméně se své role zhostila na jedničku. S fotkami jsem spokojená a hlavně i s tím, že na nich vypadají mé nohy huběně (zdravé sebevědomí). A jak se vám líbí tento jednoduchý outfit?

4 Comments

  1. opravdu ti to moc sluší - na podzim jak dělané :3 a souhlasím, Terka tě vyfotila skvěle :)

    ReplyDelete
  2. Pěkné, takový styl se mi líbí :) Moc ti to sluší! Líbí se mi ta šála a taky ta kabelka, nějakou takovou velkou bych potřebovala...
    A mockrát děkuji za milé komentáře :) To je super, že máš s bráchou dobrý vztah. Myslím, že je to opravdu důležité :) Je to škoda, když si sourozenci nerozumí...

    ReplyDelete
  3. ách, tobě to tak moc sluší!! :)
    tu šálu, jsem dneska viděla v Praze , úplně stejnou a hned jsem si vzpomněla na tebe! a strašně se mi líbila. je fakt moc boží ! :) a máš nádhernou postavu, ty hubeňourku jeden! :)

    ReplyDelete
  4. Mně se to moc líbí, hlavně díky té šále :)

    ReplyDelete

Thank you for your comment :)