Advertise





New start

Jsem zase zpět, ale tentokrát s novou rubrikou "Youtube". V poslední době je to se školou ještě horší než předtím. Víc učení, víc úkolů a do toho jsem ještě nachlazená, takže se mi do ani jednoho z toho nechce. Ale konečně jsem si zase udělala chvilku na svůj blog.

Pokud máte rádi videa, máte se na co těšit, protože těch na mém blogu bude víc a víc. Mám teď v hlavě hodně nápadů, které plánuju zrealizovat v období zimy. Konenčně mám nějakou ispiraci, tak se toho snažím využít, jak nejvíc to jde. Samozřejmě se můj blog nezmění na místo, kde jsou jen videa. Pořád tu budou psané články s fotkami, které jednoduše zfilmovat nejdou.

To by bylo ohledně informací vše a teď už vzhůru do sledování mého nového videa, kde se dozvíte další informace. Já se běžím učit dějepis - je sobota a já už se učím, je to hrůza. Doufám, že se vám bude líbit.

9 Comments

  1. Bože, vypadáš tam úplně pěkně Fuisová! :3
    Už tě odebírám! jsem nehorázně natěšená na další videa! BUDEME SLAVNÉ! (jednou...) :P

    ReplyDelete
  2. Super, musíš už jen získat jistotu a ještě se ve větách trochu sekáš, ale je třeba super že už při tom seknutí neřekneš eeehm;) Kdysi mě točit taky lákalo, ale nikdy jsem na to neměla koule... Bála jsem se reakcí okolí;) A navíc mi můj hlas přijde tak otravný, že to ani není možné, obdivuju ty, co mě dokážou poslouchat;D Jinak s každým dalším videem půjde kvalita a provedení nahoru to se nebooj;) a taky počet sledujících;) Jinak jaký ten stativ máš? a program na ty videa? Jestli se teda můžu zeptat;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Já se takhle sekám občas i v normálním projevu a co teprve ve videu :D. Stativ jsem koupila na aukru (značku už si bohužel nepamatuju), 150 cm, hliníkový :). Program "Adobe Premiere Pro" :).

      Delete
  3. Moc ti držím palce! Už se hrozně těším na tvé nové videa. Já bych taky chtěla točit, ale už na to (?) asi nemám odvahu. Lidi si by akorát vzpomněli na mé trapnoučké videa z mých dvanácti let :D ...
    Jo a mluvíš skvěle, jde ti výborně rozumět. Hlavně buď stále přirozená - to je nejlepší! :)

    ReplyDelete
  4. celou neděli se jenom učím a učím a už mám z toho hlavu kolem, takže video mi opravdu přijde vhod :) ty máš prostě krásný hlas!!! :O jsi fakt nádherna!! a těším se na další videa už teď..hlavně na vlogy a challenge!! :)) aby se z tebe nestala slavná hvězda!! :)) jéé, to je tak hezký že v to věříš, dáváš nám dobrý případ:) a ty titulky by pro mě byly geniálně, protože mi moc angličtina nejde a přeji hodně úspěchů s videi!! těším se na příště:))

    ReplyDelete
  5. těším se i na články s fotkami, i na videa :)) věřím, že se ti podaří vyšplhat hodně vysoko - tvá videa jsou prostě skvělá :) hodně zdaru s dějepisem :)

    ReplyDelete
  6. Moc se mi tohle video líbí, vypadáš hrozně mile, takže se na videa těším :)

    ReplyDelete
  7. Ahoj:)
    Jsi prekrasna Leonko *_*
    Muzes prosim poslat stary stranku youtube?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuju moc :), nicméně tím, že jsem začala nový channel, jsem chtěla zamést stopy za tím starým, takže se omlouvám, ale ne :D.

      Delete

Thank you for your comment :)