Advertise





Christmas 2014

Zdravím všechny! Tak co? Jaké byly vaše Vánoce? Bohatý Ježíšek, spousta jídla, přátelská atmosféra a spousta krásných chvil? Doufám, že jste na vše mohli odpovědět ano, protože já mohla.

Můj Štědrý den začal jako každý jiný. Vstala jsem, nasnídala se a pak jsem koukala na pohádky jako Zlatovláska, Veselé Vánoce přejí chobotnice a Šíleně smutná princezna. Vlastně jsem strávila u televize celý den tak, jako když jsem byla mladší. Pak jsem se šla vysprchovat a umýt si hlavu, protože u nás se na Štědrý den vždy oblékneme do slavnostního oblečení a já jsem ráda jako "ze škatulky". Jak to máte vy? Také se oblékáte slavnostně nebo to neřešíte? Poté jsem si nakulmovala vlasy, nalíčila se a oblékla si červené krajkové šaty, které jsem si koupila k narozeninám v létě.


Večeřet jsme šly s mamkou až v 7 večer. Tradiční rybí polévka a kapr se salátem bylo právě to, na co jsem se těšila nejvíce a bylo to jako vždy výborné. Po večeři jsem rozdávala dárky a s rozbalováním jsme skončili až po půlnoci. Dostala jsem spoustu nádherných dárků, které již brzy uvidíte v novém videu (doufám, že se těšíte). Všechny jsem si je zamilovala a moc děkuji všem Ježíškům, kteří mě obdarovali :).

Jaký byl váš Štědrý den? Určitě mi napište, jak jste si celý tento sváteční den užili, co jste dělali a co vlastně jíte na Štědrý den.

Já se teď nacházím v Praze, kde slavím takové druhé Vánoce, takže video, které pro vás chystám je z poloviny hotové, ale ještě k němu musím donatočit dárky, které na mě čekali tady :).












PS: Rozhodla jsem se zúčastit se Dne Úsměvů, který vymyslela Ta "neviditelná"

Mě přimějí usmát se i maličkosti, jako že se na můj blog každý den někdo podívá. Nebo, když vidím radost ostatních z dárku, který jsem pro ně vybrala. Když nasněží, když dávají můj oblíbený film. Když si můžu uvařit čaj a číst si zabalená do deky. Když cítím vůni šeříků.

Zůčastněte se také, protože úsměv, je to nejhezčí co máte a nikdo vám to nikdy nemůže vzít!

2 Comments

  1. Páni, ty fotky jsou naprosto famózní! Věř tomu nebo ne, ale to cukroví máte jak z pohádky. Fakt krásný, krásně opravený a všechno. Vypadá tak lahodně, hned bych se zakousla :D
    a jsem ráda, že jsi si Vánoce užila, to my máme dárky rozbalené hned po 30 minutách a hned se rozejdeme do svých pokojů. Vlastně...dříve jsem se upravovala na Vánoce, všichni..ale teď už 2 roky, jak je u nás všechno jinak, tak se neupravujeme (já teda ano, ale oblečení mám domácí) a prostě sedíme a jíme...ozdoby a to všechno máme..ale ta atmosféra, ta nám chybí a tím pádem to chybí i mě.. už to nejsou Vánoce jako kdysi dávno..
    A děkuji moc, že jsi se do projektu zapojila! Máš strašně krásný, dokonalý a prostě perfektní úsměv, který stojí za to, aby ho vidělo více lidí Jsi super, děkuji ti moc! :3
    a na videa se těším, juchuchůů. A krásný zbytek prázdnin! :*

    ReplyDelete
  2. vidím, že sis vánoce užila, jak to jen šlo :) na všechny zmiňované pohádky jsem na štědrý den koukala, bez nich by to prostě nebylo ono! :D jinak moc pěkné fotky, je vidět, že slavíš vánoce ráda :) na video se moc těším! :) jinak já měla kapra a bramborový salát :) přeji Ti hodně zdraví a štěstí do nového roku :)
    mimochodem, máš dokonalý úsměv :O

    ReplyDelete

Thank you for your comment :)