Advertise





Enjoy your life

Kdyby jste náhodou hledali někoho, kdo Vás bude ochotně fotit a bude poslouchat každý Váš požadavek, mohu Vám rozhodně doporučit svého tátu. Předposlední den mé návštěvy v Praze se na mě usmálo štěstí a celý den bylo po dlouhé době opravdu nádherně a tak jsem toho tak trochu využila a poprosila taťku o to, aby mě vyfotil. 

Konečně jsem si po dlouhé době vzala bílé conversky, které jsem teď v poslední době zanedbávala. Na černý kabát si pomalu zvykejte, protože kdybych mohla, tak v něm i spím. A když už jsme u dobrých nákupů, jeany z F&F k nim bez pochyby patří, protože i když bych to u nich čekala, ani trochu se nevytahaly a jsou stále stejně pevné, jako když jsem si je pořídila. Hrozně se mi na nich líbí ten šedý detail, který vznikne, když je ohnu. Jak už jsem zmiňovala nedávno, na trička s potisky si nepotrpím, proto jsem outfit doplnila jednoduchým šedým trikem, které jsem pořídila za 100,- v Reserved (všichni víme, že až příjde Haul, nebudu to umět přečíst).

Celé focení bylo hrozně zábavné, protože i když se to z fotek nezdá, kolem byla neuvěřitelná hromada lidí a všichni nás s taťkou pozorovali. Já jsem se na všechny musela smát, protože jsem měla hrozně dobrou náladu a celkově mě to i těšílo. Přestává mi dokonce vadit, když se na mě při focení lidi divají, takže pokud to tak půjde dál, bude na blogu čím dál více outfitových článku. Tak snad se máte na co těšit. 

Kabát - Mohito, Triko - Reserved. Jeany - F&F, Boty - Converse, Kabelka - Ebay







4 Comments

  1. Máš naprosto boží fotky :-) Fakt ti to všude moc, moc a moc sluší! :-)
    Týjo, tak to já bych se fotit při tolika lidech nemohla. Strašně mi to vadí, když mě u toho někdo sleduje, opravdu :-D
    Ale to nádherné počasí závidím, i když u nás bylo taky, ale teď je zase hnusně, týjo.
    Ty ses pro focení narodila, fakt ti to jde! :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuju moc :) jsi strašně hodná :).
      No tady taky to počasí zase vypadá spíš jako podzim, než jako jaro, ale snad se to zlepší :).

      Delete
  2. Máš super outfit líbí se mi :)

    ReplyDelete
  3. Leonko, krásný outfit, taťka je šikula, jen mi trochu chybí aspoň jeden úsměv :) :D <3

    www.karinelle.blogspot.com

    ReplyDelete

Thank you for your comment :)