Advertise





What I Got For My Birthday 2016

Zdravím všechny. I když mi to tak vůbec nepřijde, je to už více než měsíc, co jsem oslavila své poslední náctiny. Dneska vám tedy přináším haul všech dárků, které jsem dostala od rodiny nebo přátel. Už jsem všem děkovala osobně, ve videu, v popisku videa a neodpustím si to ani ve článku. Proto všem tedy ještě jednou děkuji za všechny skvělé dárky nebo přáníčka. A teď už ale konec děkování ať se můžete pustit do sledování :)






2 Comments

  1. Teď jsem dokoukala video a dostala jsi krásné věci :) Je vidět, že tě kamarádky a rodina znají :) Nejvíc mě zaujaly knížky od Kiyosakiho (vážně doufám, že jsem to teď napsala správně :D) - po nich se určitě podívám :)

    Another Dominika

    ReplyDelete
  2. Mě se strašně líbí tvoje videa protože se dycky dovím něco nového a můžu se i zasmát :D Například říct že čaj má negativní ohlasy tak to je vážně něco :D Pojmenovat si powerbank, tvrdit že kryt s poutkem nemá domyšlené psaní místo abys použila druhou ruku - prostě si svá :D To že holky si dávají do videí rtěnky, prádlo, oblečení apod. to je prostě nemoc vás všech za to tě nebudu kritizovat. Nakonec mám už jen otázky. Opravdu je víčko na svíčce proti bolení hlavy? Nezamezíš tím spíš přístupu vzduchu a neuhasíš tu svíčku ? :D A poslední věc, taky si děláš ten britský čaj stylem naliju tam mléko a udělám z něj kakao?

    ReplyDelete

Thank you for your comment :)