Advertise





Let's talk!

Zdravím Vás moji milovaní čtenáři a přeji Vám všem krásný čtvrtek. Ti co studují na střední nebo základní škole dnes dostali vysvědčení, neboli výsledek našeho půlročního snažení na jednom hloupém papíře. Já jsem se svým vysvědčením celkem spokojená. Jistě, že kdybych měla o pár dvojek méně a tím pádem i vyznamenání, cítím se skvěle, ale když se zamyslím nad tím, že o třetím ročníku se říká, že je to ten nejtěžší a o mém gymplu, že je sebevražda, tak to nemohlo skončit lépe.

Dnešní článek bych chtěla pojmout trochu více přátelsky. Ne, že bych na Vás někdy byla moc hnusná (doufám), ale chtěla bych to pojmout jako takový informační článek ve smyslu "Pojďme si pokecat".
 
Tento týden jsem se ještě učila na pár posledních předmětů a pak přišlo konečně uzavření klasifikace. A také přišla vysněná středa ve znamení veletrhu VŠ, kam jsem vyrazila se svými spolužačkami. Jela jsem sem s tím, že si konečně vyberu vysokou, ale vracím se bohužel s tím, že opět nevím co dál. Hrozně mě zaujalo studium v Dánsku, ale z toho mám trochu strach. Přeci jen je to studium v cizím jazyce, ale na druhou stranu je to skvělá zkušenost. Kromě toho bohužel nejsem o nic chytřejší. Mám sice nějakou představu, ale pořád ne a ne najít tu perfektní školu. 

Po tom všem vstávání už jsem vážně unavená, takže Vám ani nemohu říct, jak moc se těším na spánek delší než 6 hodin. Zítra ještě pojedu do obchodu a pak pro Vás natočím aspoň 2 videa. Ono sice pololetí skončilo, ale příští týden začíná to nové a to znamená, že teror nekončí. 

A co vy? Jak dopadlo vysvědčení? A jaké máte plány na "prázdniny"? Už se moc těším na Vaše odpovědí :)

5 Comments

  1. Mně Gaudeamus hrozně pomohl! Dneska jsem navíc byla na DOD oboru, pro která jsem se dnes pravděpodobně definitivně rozhodla jako pro první volbu, takže jsem najednou taková klidná, protože už vím, co mám dělat... Ale je toho tolik, že mám pocit, že nemám absolutně žádnou šanci :D :/
    Hodně štěstí do druhého pololetí!
    www.karinelle.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. o tom výběru VŠ v Praze (snad?) jsem také slyšela, ale asi tam pojedu příští rok. Ani pořádně nevím, na jakou vysokou bych chtěla jít, ani nevím co dál.. opravdu jsem ztracená v tomhle. Třeba dopadnu tak, že se ani na žádnou nedostanu, nebo si žádnou nevyberu.
    A gratuulji ti k vysvědčení, opravdu máš nádherné známky ještě k tomu, když jsi na gymplu. To já měla dvě 3. A u nás se také říká, že je to nejtěžší ročník a musím souhlasit :D
    A škola v Dánsku? tebe si tam představit umím, ty jsi šikovná a chytrá slečna. Ale sebe? ani náhodou, nedomuvila bych se tam :D

    ReplyDelete
  3. pěkně vysvědčení jsi měla :) já sice vyznamenání neměla, ale i tak jsem spokojená :) jinak přeji hodně štěstí s volbou vysoké školy, a taky hodně úspěchů do nového pololetí :)

    ReplyDelete
  4. Páni, dostala si vážně pěkné vysvědčení, takové jsem měla naposledy tak v prvním pololetí v prváku. :D Šikulka, snad objevíš nějakou dobrou vysokou, která by se ti líbila. :)

    ReplyDelete
  5. Srazy ze základky mám ráda,naopak ze střední žádné srazy nejsou a ani po tom netoužím..Ty kačenky mi udělali hroznou radost,přitom taková blbůstka :D Tak to budeš mít určitě pěknou koupelnu :-) Děkuji moc za pochvalu a upřímně ten Chanel je tam jen kvůli té lahvičky,taky mi moc nevoní teda :D Mi se tady u tebe taky moc líbí,naprostá jednoduchost,nic přeplácaného,to zbožňuju :-)

    ReplyDelete

Thank you for your comment :)