Advertise





Wishlist #4

V poslední době jsem si zvykla na to, že vše, co si plánuji koupit, si poctivě zapisuji. Po čase se na seznam podívám a pokud je můj názor stále stejný, je jasno. Tentokrát Vám ukáži svůj wishlist s kosmetikou. Pokud jde o kosmetiku, nepatřím mezi lidi, kteří by za ni utratili moc peněz, ale když na to přijde, ráda si udělám radost v podobě menšího nákupu.

Lip Butter - Jeden odstín už doma vlastním a osvědčila se mi jeho jednoduchá aplikace, dobrá výdrž a také úžasná vůně. Všechny tyto faktory jsou přesně to, po čem toužím na jaře a v létě a proto bych chtěla sbírku rozšířit o nějaký ten růžovější odstín. Přeci jen ta červená a vínová, která se u mě objevuje může být ohraná a já bych ráda zkusila i nějakou tu změnu.

Concealer - Tak tohle už je nutnost, protože můj korektor od Astoru mi jasně dává najevo, že už potřebuje vyměnit za nový. Otázkou je, zda ho vyměním za ten stejný a nebo zkusím krasavce s houbičkou od Maybelline. Máte někdo nějaký tip na dobrý rozjasňovací korektor pod oči? 

Perfume - Už je to velice dlouhá doba co používám parfém Royal Queen od Katy Perry a musím přiznat, že o něco lépe voní v zimě než v teplejších měsících. Proto jsem se v poslední době dívala po nové vůni a k mému štěstí jsem našla jednu perfektní. Tou vyvolenou je Luck od AVONU, která ve mě ještě více probouzí touhu po letních prázdninách. Doma mám teď asi 5 maličkých vzorkových lahviček, které sice voní dlouho, ale není nad to mít doma parfém jako takový. 
.
Make up - Další na seznamu je make up. Již delší dobu hledám make up, který by měl dobrou výdrž, nevysušoval a měl dobré krytí. Ještě jsem se neodhodlala k tomu, abych nějaký opravdu koupila, ale hodně slýchávám o make upech "Wake me up" a "Better Skin". Ráda bych se Vás tedy zeptala, jestli máte z nějakým z nich zkušenost a jakou? 

Brow Gel - No a už přicházíme k poslední věci tohoto seznamu. O nákupu takzvané řasenky na obočí, uvažuji vždy, když jsem v nějaké drogerii. Vždycky si jí dlouho prohlížím, ale nakonec odejdu s prázdnou. Obočí si vždy dokresluji stíny a doposud mi to stačilo, ale hrozně by mě zajímalo, zda by to dělalo ten stejně pěkný efekt, jako ve video tutoriálech, které často sleduji. Zatím je to spíše něco, co bych určitě chtěla vyzkoušet, ale nepatří to mezi takové ty nutné věci, které bych potřebovala hned.

No a to je pro dnešek vše. Jaké věci by jste z make upu dali na seznam vy? :)

4 Comments

  1. Wake me up jsem také chtěla zkusit, ale nakonec jsem sáhla po Astor Perfect stay s tím fialovým víčkem ;)

    ReplyDelete
  2. Také si vše zapisuji, jak ty. Lip Butter byl také na mém wishlistu a nyní už mám 4...:D úplně jsem se zamilovala.

    ReplyDelete
  3. Make-up od rimmelu je super. Kupovala jsem si ho minulý rok a používala jsem ho dost dlouho, splňuje to, co je o něm napsané. Od Maybelline bych si asi nekoupila, protože jejím make-upům nevěřím. :) gel na obočí si chci taky pořídit, jen pro zvědavost :D teď mají v Rosmannu slevu na celou dekorativku od rimmelu takže tam je ten gel za 75kč což se dá, takže si ho asi pořídím :)

    Life by Peggie

    ReplyDelete
  4. Lip butter od Astoru si chcem už dlhšie kúpiť, ale neviem sa rozhodnúť, ktorý odtieň. A vlastne potrebujem aj make-up. Teraz mám Better Skin a oditeň mi dokonalo sedí aj keď som celkom bledá, ale robí iba malú vrstvu, takže dosť slabo kryje...

    ReplyDelete

Thank you for your comment :)