Advertise





Museum night in Ostrava

Tak už je zase polovina týdne, je šílené jak to letí. Mně zbývá poslední týden do uzavření známek a dny odpočítávám tak nedočkavě, jako malé dítě dny do Vánoc (což dělám vlastně taky). Těším se, až skončí celá ta školní rutina ve formě - vstanu, jdu do školy, píšu milion testů, přijdu domů, učím se, jím, spím a zase na novo. 

Víkend jsem trávila s Ter na Ostravské muzejní noci. Prošly jsme toho tolik, jako normálně za celý rok, ale hrozně jsem si to užila. Nejvíce se mi líbilo v galeriích a rozhodně si sebe dokážu představit na nějaké výstavě fotografií (ne mých), se skleničkou vína v ruce, dumající nad významem snímků visících na zdech. To, jak náš celý den vypadal, můžete vidět ve vlogu. Tak se pohodlně usaďte, vezměte do ruky skleničku a vychutnejte si mé, občas roztřesené, záběry. Doufám, že se Vám video bude líbit :)
 


3 Comments

  1. Super vlog Leonko. :) Já tam sice na každém druhém záběru vypadám jako špekáček, ale hlavní je, že jsme si to užily. :))
    A nejlepší část muzejní noci? Výstavní síň Sokolská. :)

    ReplyDelete
  2. musely jste si to užít!! :)) a neboj, už brzy budou prázdniny :))

    ReplyDelete
  3. Ten vlog se Ti povedl :).. Já pocházím taky z Ostravy, ale na muzejní noci jsem nikdy nebyla. Tak snad to v budoucnu napravím :)

    CHIC Adriana

    ReplyDelete

Thank you for your comment :)