Advertise





I am not a winner or?

Zdravím všechny. Vzpomínáte si ještě na bloggerskou soutěž se značkami Dare 2b a Regatta? Pokud ne, zde ji můžete najít. K vyhlášení soutěže mělo dojít právě v době, kdy jsem byla v Praze, a tak jsem na to úplně zapomněla. 28. srpna mi přišel email, že jsem se umístila na 1. místě a vyhrála poukázku s 1500,- na nákup zboží právě těchto dvou značek. Za pár dní mi přišel i balíček, ve kterém se nacházelo tmavě modré tričko Dare 2b (které je neuvěřitelně příjemné). Měla je a stále mám z celé výhry velkou radost. Už se těším, až vyrazím na nákup nějakého toho sportovního oblečení.

Hello everybody. In 28th August, I found out that I won bloggers challenge with two brands - Dare2b and Regatta. I can't even describe, how excited I am. I won voucher and t-shirt Dare2b. I am still really surprised and happy, and I can't wait to go buy some sport clothes.
Firma Regatta využívá při výrobě a vývoji svých produktů dlouholetých zkušeností mnoha generací. Můžete si být jisti, že při vývoji produktů této značky se používají vždy jen ty nejlepší materiály. Vnější vrstva oblečení je ve velké většině případů voděodolná, prodyšná a větruvzdorná. Hydrofilní prodyšný systém odpuzuje veškerou vlhkost. Vodoodpudivá úprava bund a kalhot značky Regatta zajistí Vaše pohodlí i v náročných klimatických podmínkách. Oblečení vyniká svou skladností a lehkostí. (EN)
Dare 2b je anglická značka, která se zaměřuje na výrobu kvalitního zimního oblečení, obuvi a doplňků. Produkty této značky jsou báječnou volbou pro sportovní nadšence, snowboardisty, lyžaře, extrémní sportovce – ale i pro ty, kteří tráví většinu svého času ve městě a zároveň se chtějí pohodlně a moderně oblékat. Oblečení, obuv a doplňky značky Dare 2b jsou vyráběny za použití moderních technologií a kvalitních funkčních materiálů. Mezi materiály, ze kterých značkaDare 2b vyrábí své produkty, patří např. fleece, nylon, stretch, wula a další. (EN)

0 Comments:

Post a Comment

Thank you for your comment :)