Advertise





Zoo Praha

Selfie s taťkou
Pokaždé, když navštívím Prahu na delší dobu, je jisté, že navštívím i zoo. Už od mala jsem zoo zbožňovala a je tomu tak do teď. Dnešní den byl pro zoo perfektní, protože nebylo ani vedro, ale ani zima.
Hned jak jsme vešli dovnitř, vyrazili jsme směrem k lanovkám, protože moje koleno už prostě není to co dřív (tanec, běh - sportem ke zdraví) a my jsme nechtěli riskovat výšlap do kopce. Nahoře jsme si koupili pití a já měla skvělou možnost vidět, co jsem nikdy neviděla.. no spíš jsem to ani vidět nechtěla. U pokladny platil pán, kterém koukala minimálně polovina zadku. To by nebylo tak hrozné, ale on si pak sednul tak, abych na něj měla přímo výhled. Bylo to tak pěkné, že jsem další 2 hodiny neměla hlad. Ani zvířata tomu moc nepřidala. Jednoduše každé z nich mělo potřebu vykonat svou potřebu, když jsem chtěla fotit - děkuji moc.
Jinak to byl skvělý den a já si ho opravdu moc užila, fotila jsem jako divá (jak už dlouho ne). Po zoo jsem ještě musela skočit do obchodu a při té příležitosti jsem asi oběvila své budoucí jeany. Nikdy jsem neměla "boyfriend" jeany a tak jsem se tak náhodně po nějakých dívala až jsem jedny objevila. Levné, pěkné, ale nebyla jsem si na 100% jistá, ale jak se mi to rozleželo v hlavě hned jsem měla jasno - MUSÍ BÝT MOJE! Takže už zítra pro ně jdu. Přece jen, jeany budu nosit vždycky. Takže od teď už fakt neutřácím (vemte mi někdo kreditku prosím)!

A teď už k fotkám, kterých je moc a všechny jsem je nacpala do zbytku článku.



Tohle je samozřejmě chvíle, kdy sameček masíruje samičku.. nic jiného!

Na závěr fotka s novým kamarádem.

4 Comments

  1. Lanovka ta je super! :D a jinak si strašně krásná a moc ti to na fotkách sluší ! :)a strašně moc hezké fotky, šikovná. V Pražské Zoo, už jsem byla několikrát, a stále bych tam pořád jezdila :D jak malé dítě no. A s tím chlapem, co mu šla vidět půlka zadku se netrap (rozesmála si mě ) :D já byla v lidlu a ted se jako koukám kolem sebe..a tam byl ohnutý chlap (tlustý) a celej zadek mu šel vidět..a když říkám celý, tak opravdu celý. řekla jsem tam "kdyby neměl ty kalhoty, vyšlo by to stejně" ..nějak mi to uletělo z pusy, ale to opravdu bylo nechutné! :DDD

    ReplyDelete
  2. Lanovku miluju :D, ale nemám ráda to vylézání z ní. Děkuju moc :), jsem ráda, že se fotky líbí. Ti lidi jsou občas hrozně chutní, nevím jestli to necítí nebo jim to nevadí, ale já se třeba kontroluju, abych náhodou někoho nepohoršovala svým pozadím :D.

    ReplyDelete
  3. To jsou super fotky! Král Jelimááán :D

    Chica con suenos
    www.diario-sueno.blog.cz

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuju! :)
      Jo, tak u toho jsem si nejvíc užila :D, otevřeli tam nový areál, kde můžeš být takhle blízko k nim. A tenhle zrovna meditoval :D.

      Delete

Thank you for your comment :)