Advertise





Amatér, amatér a znovu amatér

Přeju všem krásné úterý. Nejsem si jistá, jestli je vážně útery (ach ty prázdniny), ale dejme tomu, že ano. Už včera mě má kamarádka Terka inspirovala, abych vytvořila nový vzhled. Jelikož nejsem nějaký úžasný grafik, nešlo to podle představ a tak jsem to vzdala, zavřela notebook a trávila večer se svým bratrem u Harryho Pottera.
Dneska jsem ale vstala a po mém 8 kilometrovém běhu (ano 8 km, slavím to už 3 hodiny!) a výborné snídani, jsem se rozhodla, že prostě vyrobím nějaký vzhled. A tak jsem tedy tvořila až jsem dotvořila. Výsledek není zase tak hrozný, ale ani vhodný do soutěže pro mladé talenty. Ovšem snaha se cení tak doufám, že i vy tu mou oceníte.

Jinak můj dnešní plán je jednoduchý. Jdu s babičkou na kafe, tak zase probereme to, jak bych měla jíst, protože jsem hrozně hubená (díky babi) a čím to je, že nemám přítele. A pak se půjdu projít po Praze (obchodech) a pokusím se fotit. Doufám, že focení dopadne dobře, protože v poslední době mám nějaký blok. Co vyfotím, to smažu. Tak snad to brzy přejde a já budu mít zase plný instagram nových fotek. A tak mě napadá, že kdyby jste chtěli vidět mé fotky z doby, kdy jsem ještě inspiraci měla, tak mám facebookovou stránku, kterou najdete zde.
A tím se pro dnešek loučím. Výplatu už mám na kartě, tak snad mi nějaké peníze zbydou.

3 Comments

  1. Jednoduché, hezké, letní :) Líbí se mi to :) Bohůžel se mi to špatně zobrazuje na mém monitoru 1920x1080 :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Já už se radši do těch těžkých věcí nepouštím, vím, že by to bylo ještě horší :D. Škoda, že se to špatně zobrazuje, ale jsem ráda, že se ti líbí :)!

      Delete

Thank you for your comment :)