Advertise





Narozeninový den!

Chtěla jsem napsat, že jsem zase zpět s novým článkem, ale není to tak úplně pravda. Ano tohle je nový článek, ale něco je přece jen jinak. Od 6:20 ráno je mi čerstvých 17 let. Není to nic extra, ale od mala jsem se těšila na to, až mi bude 17. Samozřejmě, necítím se o nic dospělejší a ani chytřejší, ale je to pěkné říct si, že už za rok můžu říct "Nechovej se ke mně jako k dítěti, jsem dospělá!".

Hned ráno mě potěšilo, že mi i Google popřál :)
Dnešní den jsem zahájila výbornou snídaní. Burákové máslo na toustu je prostě něco pro mě! Pak jsem si oblékla své nové šaty, nazula kecky a šla s taťkou do cukrárny. Jelikož jsem stále v mém hubnoucím režimu, dortík jsem si dala místo oběda. A řeknu vám, byl to vynikající dort a byla jsem po něm úplně přecpaná. Pak jsme s taťkou vyrazili na Kampu, kde jsou takové skvělé sochy. Jsou to prostě obří batolata, no a mojí oblíbenou čiností je fotit se na/u nich (mám snad 10 fotek z různých ročních období = TRADICE). Pak jsme se rozhodli vyjít na Petřín, není lásky čas a tak tam není milion párů, ale jen milion turistů. Řeknu vám, jít v krajkových šatech na Petřín je vážně super. Nikdy jsem se tolik nepotila v šatech (zajímavá informace). A nahoře jsem si dala Cider a pak jsme sešli dolů. Šli jsme nějakou divnou ulicí, že jsme nakonec nevěděli kde jsme (turisti). Ale nastoupili jsme do tramvaje a svezli se na zastávku metra. Nakonec jsme dojeli domů živí a zdraví a já si dala místo večeře chipsy. Narozeniny jsou skvělé, protože mám konečně výmluvu na to, proč tolik jím - MÁM PŘECE NAROZENINY! A teď už se jen dívám na Simpsonovi a pak si pustím nějakou pohádku, abych nezapomněla, že jsem pořád dítě.

Fotky z dneška najdete v celém článku.


  
Dort se jménem - Malina + Jahoda na vanilce




























4 Comments

  1. páni, ten dortík vypadá mňáááám :333 tyvade tobě to sluší ! :O a přeji ti všechno nejlepší, hodně štěstíčka a zdravíčka! ať máš štěstí ve škole, ať se ti dař tady na blogu, ať si ještě užiješ prázdniny a prostě samé štěstí! :)) mě taky bylo 17. -> 29.7. :D a už jenom rok a bude nám 18! máme se na co těšit! :)) Já zrovna v pátek byla v Praze, ale na Vyšehradě a Orloji. Tak doufám, že si si svůj dnešní den na maximum užila! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ten dortík byl výborný!:) Jinak děkuju moc :). Vůbec mi nepříjde, že bych měla být za rok dospělá :D.

      Delete
  2. Všechno nejlepší!!!
    Ten dort vypadá skvěle! :))

    Chica con suenos
    www.diario-sueno.blog.cz

    ReplyDelete

Thank you for your comment :)