Advertise





Ponarozeninový den!

Už si vážně příjdu zvlástně, kolikrát slavím narozeniny. Tentokrát jsem je slavila se svou kamarádkou z Prahy - Karin. S Karin jsme to počítaly a známe se už 13 let. Páni, to je fakt hodně a nejhezčí na tom je, že se spolu pořád bavíme a scházíme se. S lidma, které znám kratší dobu se už nescházím a s Karin i po tolika letech ano, to je prostě paráda.

Jinak dneska můj blog překonal hranici 1000 zobrazení, takže tímto vám moc děkuji a doufám, že číslo poroste a vy se sem budete nadále vracet :).

S Karin jsme se sešly v 10 hodin a hned jsme šly koupit mé nové "boyfriend jeans". O těch vám napíšu třeba v jiném článku. Pak jsme si šly sednout a předaly jsme si dárky, protože Karin měla narozeniny ještě přede mnou. Dárky od ní jsem si zamilovala a neustále se na ně dívám, protože jsou vážně skvěle vybrané (až v celém článku). Pak jsme skočily na oběd do Bageterie Boulevard (♥), kde jsem si dala na její doporučení bagetu Caesar a můžu vám říct, že na ní myslím do teď - vážně výborná. Zbytek dne vám už popisovat nebudu, protože jsme byly hrozně unavené a líné, a tak jsme jen ležely, povídaly si, prohlížely instagram a četly si "Přiznání mužů a žen". Vím, že většina je vymyšelných, ale některé jsou fakt neuvěřitelně vtipné! :D No a večer jsme si šly sednout s jejím přitelem a jeho nejlepším kamarádem a pak už jsme zalehly a spaly. Byl to vážně skvělý den a tímto za něj děkuju Karin ♥!

No a teď už k dárkům.. ↓↓↓↓↓


Jestli znáte a máte Tangle Teezer, tak určitě víte jak úžasný hřeben to je. Musím vážně přiznat, že to není žádný reklamní trik. Opravdu jsem v životě neměla lepší hřeben. Já mám problém s česáním, hlavně ráno, protože mám vlasy zacuchané a při česání o polovinu příjdu, ale tenhle hřeben mi nevytrhl ani vlas a vlasy jsou po česání jemné a vypadají dobře i na pohled. Takže mé vlasy přímo plesají a já děkuju za záchranu posledních zbytků vlasů na mé hlavě.

Teď v létě se u mě objevil nový problém s pletí. Hrozně se mi loupe kůže na obličeji, hlavně v oblasti očí a už fakt nevím co s tím, takže další neuvěřitelně užitečný dárek. Už se těším až si udělám večer jen já a mé nové pleťové masky.

Doplňky jsou pro mě skvělým dárkem, protože když jdu nakupovat, je mi líto utratit za řetízek nebo náramek a radši si jdu koupit tričko. To ale bohužel znamená, že doplňky prostě nemám - teď už ano. Všichni kdo mě znají ví, že jsem totální milovník všeho anglického a teď už to budou vědět i ti co mě neznají.

No a poslední dárečky jsou tu. V líčení moc neexperimentuji a dávám přednost svému každodenímu líčení - svetlé stíny, linky, řasenka. Ale rtěnky jsou mojí vášní, nejradši mám červené odstíny a tak tady přidávám další do sbírky. Lipcolor Butter od Astor mimochodem opravdu krásně voní.

No a to je vše. Z dárku jsem opět na 200% spokojená a všechny jednoduše miluju. Takže ještě jednou moc děkuji! :)

5 Comments

  1. já taky strašně ráda mám doplňky a většinou mi je kupuj ostatní, jako tobě :) a musím říct, že si dostala fakt nádherné doplňky, páni :O a ten hřeben, hodně jsem o něm slyšela a každý si ho chválí a mám stejný problém s vlasy, jako ty..strašně se mi cuchají :) jinak je dobře, že si si ten den užila na maximum :) tak to má být! opravdu super dárečky! :3

    ReplyDelete
  2. taky mám ráda doplňky, ale mám stejný problém jako ty - raději jdu a koupím si tričko, než abych si koupila řetízek :p ale jinak krásné dárky :O o tom hřebenu už jsem slyšela a jen samou chválu, taky zvažuji koupi :3 určitě jste si ten den náramně užili :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hřeben na 10 000% doporučuji, normálně se třeba ani nečešu, protože k tomu mám nějaký odpor, ale dneska jsem se česala asi 7x, protože je to prostě něco úžasného! :3

      Delete
  3. Tak snad se mi konečně zveřejní komentář! :D
    Jsem moc ráda, že máš radost, já si to s tebou neskutečně moc užila! Tak zase někdy... Třeba v Ostravě :D (až sesbírám odvahu)
    K

    ReplyDelete
    Replies
    1. Konečně se to povedlo a můj den je mnohem hezčí! :D Ostrava už čeká i s igelitovými pány :D..

      Delete

Thank you for your comment :)