Advertise





Shopping #3

V Praze je prostě blaze. Výplata se na kartě ani neohřála a já už nakupuji, ano to jsem prostě já. Jsem na sebe ale hrdá, protože jsem si určila přesnou částku na měsíc, kterou prostě MUSÍM dodržovat. Minulý rok jsem měla brigádu a jakmile jsem cítila peníze, běžela jsem nakupovat i úplné blbosti, které jsou doma zbytečně. Proto jsem se poučila ze svých chyb a určila si již zmiňovaný limit, aby se nestalo, že budu celý měsíc bez peněz. Samozřejmě, že všechno neutratím jen za sebe. Blíží se Vánoce a mně nic nedělá větší radost, než nakupovat pro ostatní. Ale tento týden jsem nakupovala pro sebe, tak už to nebudu zbytečně okecávat. V celém článku najdete výsledek mého snažení.


První obchod, který jsem navštívila bylo H&M. H&M navštěvuji poměrně často, protože ceny zde nejsou tak velké (hlavně v období slev) a vždy si něco vyberu.
H&M, 499,-
Jediné co jsem si v tomto obchodě koupila, byli tyto šaty. Už kdysi mi taťka koupit modré, krajkové šaty do tanečních a mě pak hrozně mrzelo, když jsem z nich vyrostla a krajka na pár místech praskla (ano praskla, Lea Hulk). No a teď jsem objevila tyto krásné šaty navíc v mé oblíbené barvě. Koupila jsem si trošku větší velikost, protože už o ně nechci přijít, jako o ty předchozí.
Druhý obchod byl Pull&Bear. V tomhle obchodě se mi hrozně líbí sortiment. Bohužel my ho v Ostravě nemáme, a tak jsem sem musela hned jít i s taťkou. Kolekce podzim/zima už do tohoto obchodu zavítala a já jsem měla v plánu jí vykoupit. 
Pull&Bear, 499,-
Milovník svetrů ve svém živlu. Doma mám milion svetrů, ale samozřejmě, že žádný není takový! Tu barvu jsem si hned zamilovala a materiál je kvalitní a velmi příjemný na dotek. Když jdu s taťkou na nákupy tak neexistuje, abych si koupila nekvalitní svetr, to následuje přednáška o tom jak se mi zničí, nebude hřát a další katastrofické scénáře. Ta péče hřeje u srdce. 
Pull&Bear, 499,-
Poslední věc z P&B je tato mikina bez kapuce. Takový styl mikin se mi hrozně líbí. Původně jsem chtěla šedou mikinu se Zary, ale ta byla jen v malé velikosti a navíc ta cena samozřejmě neodpovídala kvalitě materiálu (cituji taťku). A tak jsem narazila na tuhle a zamilovala si jí. Vínová barva také patří k mým oblíbeným a v kombinaci se světle modrou (která moc na fotce poznat není) je prostě úžasná. Konečně mám mikinu na dlouhou cestu do Berlína, která mě čeká v říjnu.
A posledním obchodem byl Foot locker. Jestli nakupování nebyl sport, tak po mých zkušenostech se to dá přirovnat k vytrvalostnímu běhu. Kdo by řekl, že bude tak velký problém sehnat jedny černé conversky. Byl to velký problém, byla jsem asi ve 4 obchodech a všude mi řekli, že mojí velikost bohužel nemají, až mi nakonec v tom posledním donesla slečna o velikost menší se slovy, že v české republice už mojí velikost nikde nenajdu, protože prostě není. A tak jsem zkusila ty o číslo menší a víte co? Padly mi skvěle! 
Foot locker, 1490,-
A tak se seznamte s novou láskou mého života. Snad nebudou mé bílé conversky žárlit.

A teď už běžím cvičit, protože přeci jen nakupování ještě oficiálním sportem není.

8 Comments

  1. No všechno je uplně nejvííc boží :3 Ale stejně ti mám chuť ukrást ty tvé nové krásné conversky :3 Och O:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nedám, dělám si sbírku conversek :(

      Delete
    2. Fňuk :( A já už asi dva roky plánuju, že si taky konečně nějaké koupím :D Už bych se k tomu měla dokopat :D

      Delete
    3. Rozhodně je to dobrá investice, už jsou mé 3. a jsou to ty nejlepší boty! :) Pohodlné a pěkné, třeba vansky se hned zničí a conversky mi zatím drží :).

      Delete
  2. tak s tím komentářem jsi mě pobavila :D že z křečka se stalo morče :DD
    To je dobře, že jsi si něco koupila, někdy přeci při nákupech musíme myslet i na sebe :D ááááá ta mikina a ty botyyyyyyy, too jee božíí :33333

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jednou za půl roku na sebe myslím no :D. Děkujuu :)

      Delete
  3. Bozi svetr a conversky , ale saty jsou trochu divne //

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuju i za kritiku :). Ty šaty jsou focené proti světlu, takže vypadají trošku jinak než na někom :). V pondělí mám narozeniny a jdu v nich tak sem dám fotku, jestli se i pak nebudou líbit, klidně to napiš :).

      Delete

Thank you for your comment :)