Advertise





Zdravím (teď už ne) z vlaku!

Zdravím všechny z pohodlí svého domova v Praze. Tento článek jsem chtěla napsat už ve vlaku, ale bohužel můj notebook se rozhodl tento plán sabotovat. Prvně se nechtěl připojit k vlakové wifi a pak se nechtěl vůbec zapnout. Jak říkám - Čím víc aktualizací, tím horší to je! Pokaždé, když proběhne automatická a "velice nutná" aktualizace (AVG, Windows..) počítač mi nejde zapnout do té doby, než dám obnovit systém do bodu před aktualizací.


A tak se má představa o tom, že si pohodlně otevřu notebook, dám si svou svačinku a napíšu vám článek "online" z vlaku, velmi rychle rozplynula. Místo toho jsem cestu trávila neustálými pokusy o uvedeni mého notebooku do provozu. 
No a teď, když už jsem ze sebe dostala trochu svého naštvání (ano je to asi 1% z celkového naštvání - seznamte se s cholerikem) se konečně dostávám k tomu co jsem chtěla původně napsat. 

Prvně se chci omluvit za všechny chyby v textu. Píšu na ipodu a za 1. nemám brýle a za 2. nejsem tady zvyklá psát háčky a čárky. 

Chtěla bych vám zase MOC poděkovat za všechny komentáře. Každý z nich mě vždy hrozně těši a hned se mi píše lépe, když vím, že si to někdo čte. 

A teď mám na vás otázku. Už od mala mám hrozně slabé nehty. Když už mi konečně narostou, hned se zlomí nebo se začnou třepit a odlupovat po vrstvách. Moje mamka má pevné a dlouhé nehty a tak to nikdy řešit nemusela, proto se ptám vás. Máte někdo taky takový problém? A nevíte nějaký účinný přípravek, který by vážně fungoval? 

Teď už se s vámi loučím, protože jestli budu ještě chvíli psát na ipodu, prohodím ho oknem! 

Další článek bude brzy, protože mám v plánu spoustu věcí, tak snad vše výjde jak má. 

5 Comments

  1. to znám s tou wifi, ale mě se to nakonec podařilo :D Protože bych asi umřela nudou, kdyby mi z Prahy do Ostravy nešel nb :D 3,5h cesty není zrovna chvíle (smích)
    Podle mého máš málo vápníku nebo něčeho, já mám nehty takové, že jen tak tak mi vydrží gelovky :D ://

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mně nešla ani v ipodu, takže jsem zapnula písničky a nějak jsem to přetrpěla :D (potlesk)! Gelovky jsem nikdy neměla a už jsem o tom párkrát uvažovala, ale radši to nebudu zkoušet, ať to ještě nezhorším :D.

      Delete
  2. mňám Fornety!!! :) Ty si skvělé komentáře zasloužíš, když máš i skvělé články! :) Jinak s tima nehtama to má kamarádka a používala na to chvilku lak na nehty,, nějaký speciální. A nebo nějaký kapky. Já teď už nevím, ale myslím, že na internetu by si určitě našla lepší rady :) Si taky dobrý člověk s dobrou duší! :)

    ReplyDelete
  3. Moje mamka má taky problémy s nehty. Jen co jí trošičku narostou, hned se zlomí a nebo se třepí. Ovšem má ješt ějeden problém. Ale co jsem tak slyšela, tak pomáhá prostě zpevnovač na nehty. Mamka ještě používala nějaké výživné laky z Oriflamu. Dokonce jsem slyšela, že někdy pomůžou i umělé nehty, ale o tom jsem vážně jen slyšela a moc tomu tedy nevěřím.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Teďka zkouším nějaký lak od essence, tak uvidíme. Jinak někdo říká, že to pomůže, ale já nevím no. Hodně lidí také říká, že po těch umělých mají právě úplně papírové nehty.

      Delete

Thank you for your comment :)