Advertise





Outfit #1

A jsem tu s prvním outfitem. Na víkend jsem byla domluvená s kamarádkou Terkou, že zajdeme zase po dlouhé době ven a budeme fotit. Nevím proč, ale přestavovala jsem si, že bude příjemnýc 15 stupňů a já si vezmu svetr, kabát a bude mi příjemně. Ne, to jsem se fakt spletla. Vedro jako v létě a moje nálada šla ta tam. Vážně nemám ráda léto, podzim a zima jsou období pro mě. Hlavně v létě mám nulovou inspiraci co se outfitů týká. Na podzim už jich mám pár připravených, tak doufám, že brzy začne chladno a já si je budu moct vzít na sebe a fotit. Ale tentokrát jsem musela přijít s náhradním řešením.

Sako - Tally Weijl, Triko - H&M, Jeany - C&A, Converse - Foot Locker
Vzhledem k vedru, které v ten den bylo jsem si řekla, že bude nejlepší si vzít pohodlné boyfriend jeans a tenisky. Hodinky jsou mým každodením doplňkem, takže tady byla volba jasná. Nemám moc ráda uplná světlá trička a černé tričko se mi k těmto jeanám moc nelíbí a tak jsem si vzala jedno ze svých starších triček. Už od.. ani nevím od kdy, nemám ráda své ruce. Nejsem ráda, když jsou mi vidět a tak jsem přes sebe přehodila sako. Tašku u mě snad ani žádnou jinou neuvidíte. Mám v plánu si koupit nějaká psaníčka, ale to až postupem času.

10 Comments

  1. moc ti to sluší ♥ já mám nejraději léto :)) nemám ráda, když jsem nabalená jako cibule -_-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Já mám na podzim a v zimě více nápadů, co se týče módy a hlavně špatně snáším vedro. Mám většinou vyrážky, loupe se mi obličej a tak všemožně :(. Jinak moc děkuju :)

      Delete
  2. Děkuji ti za ten tvůj komentář :) a jinak děkuji moc i a to, co hezkého si o mě myslíš, je to strašně milý a já si to samé myslím i o tobě :) už jenom ty články ti mluví z duše :) a ráda bych tě taky poznala osobně, doufám, že to někdy vyjde! :) a ten outfit je boží! spíše..ty jsi boží! :33 já taky nemusím moc uplé trička, ukazuje to mé špeky a to se mi nelíbí -_- těším se na další outfity , mooc! a ještě jednou..opravdu ti to moc sluší, kóča jsi ! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuju moc, moc a moc :)!
      Já mám docela hubené břicho, ale i tak se v tom necítím. Naopak mám tlusté ruce a ještě na nich takové ty pupínky (má to teď hodně lidí) a prostě si pak příjdu divně :/.

      Delete
  3. Jsem zimomřivá, takže léto miluji, nejvíce ta vedra :-) Jinak outfit je příjemný,městský. Boyfriendky nemám ráda, ale tobě sluší. Jen bych pro takto uvolněný a pohodlný outfit příště (alespoň já osobně) zvolila jinou kabelku, tato je navzdory k outfitu pro mě spíše elegantní :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. S tvým názorem samozřejmě souhlasím, ale bohužel nemám jinou kabelku. Psaníčka a jiné menší kabelky mám zatím jen v plánu, ale do nich by se mi nevešel foťák, takže to občas záleží i na tom. Každopádně děkuji za názor :).

      Delete
  4. Skvělý outfit! Ty džíny na tobě vypadají skvěle, ale já bych v nich asi vypadala divně. Ostatně to sako je boží <3 A za conversky a kabelku palec hore :) (y)

    ReplyDelete

Thank you for your comment :)