Advertise





Run, run, run!

Ach jo, čím víc píšu článků, tím víc mi dochází nápady na to, jak samotné články začít. Moje "Zravím!" už je poněkud ohrané a tak mi nezbývá nic jiného, než začít prostě nějakou větou.
Včera, hned po tom co jsem viděla článek na blogu od "Té "neviditelné"", (který můžete vidět zde) jsem se rozhodla začít plnit pár svých snů. Aby jste věděli o co jde.. v tom článku je odkaz na motivační video. No a tak jsem si pořádně zacvičila cviky na bricho, zadek a vnitřní stranu stehen. Chvilku jsem ležela na zemi a prohlížela si instagram až mě to napadlo. Pamatujete si, jak jsem chtěla uběhnout 10 km? No a já jsem se rozhodla, že dneska je ten den D, kdy těch 10 km uběhnu.


A jak mi to šlo?

Vyběhla jsem docela pozdě, takže za chvíli byla tma. Běhám trochu strašidelným parkem a tak jsem musela změnit okruh. Nakonec jsem běhala po cyklostezce, vedle které jezdí co chvíli auto, takže jsem byla klidnější. Bohužel jsem těch 10 km neuběhla.. uběhla jsem totiž 11 km! Ani nevíte jak skvěle mi teď je. Říkám teď, protože tenhle článek vlastně píšu ještě v běhacích teplákách. Rozhodla jsem se ho napsat hned po běhu, aby jste cítili ty emoce. Zveřejněn je až dnes, protože včera už článek byl a hned by zanikl.


Tady je srovnání mého úplně prvního běhu s tím dnešním. Byla jsem úplný začátečník, musela jsem si dávat pauzy a na konci jsem byla neuvěřitelně udýchaná. Takže jestli jste ještě nikdy neběhali a bojíte se začít, nebojte se! Jediné co musíte udělat, je prostě vyběhnout a vytrvat. Navíc mně osobně, se při běhu dobře přemýšlí.
 Aktualizace 5.9.: Všechno mě bolí.. chodím, jako když se mi chce akutně na záchod. Ale dobrý pocit mám pořád.

8 Comments

  1. věřím, že máš dobrý pocit :3 někdy mám ten nápad, že si půjdu zaběhat, ale zatím jsem ještě nešla... mám problémy s nohou a ta by to moc nezvládla...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Já mám problémy s kolenem, ale zatím to není tak hrozné. Vždycky si říkám, že jestli si mám zničit koleno, ať je to aspoň pořádně při sportu. Takže možná další článek bude "Jak jsem si totálně zničila koleno 15 km během!" :D.

      Delete
  2. jůů, to je tak moc hezký, že tě ten můj článek nějak tak nakopnul do tohoto :) moc mě to potěšilo a je to dobře, že ty jsi ráda a uběhla jsi ještě víc, než jsi vlastně chtěla:) gratuluji ti, moc! zítra chci jít taky běhat, ale tolik opravdu neuběhnu :D hned bych šla běhat s tebou, tady není nikdo, kdo by semnou šel, co se dá dělat, no . A jinak děkuji ti moc za skvělé komentáře, ty prostě nikdy nezklameš! :333 ale už udělám za sebou 10 pánských kliků, nikdy jsem nedokázala udělat ani jeden, takže tohle mě moc těší:) držím ti palečky, ať se ti vše podaří! a to video je suprový, ten začátek a potom? to je prostě něco užasného! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Přeju hodně štěstí při běhání, nedávej si zase nějaké nesplnitelné cíle, aby jsi to hned nepřehnala :). Taky bych ráda s někým běhala, škoda :(. Já děkuju tobě, vždycky mě hrozně potěšíš. To video je skvělé a hlavně dojemné :).

      Delete
  3. Teda Leo, tleskám! :) Vážně moc gratuluju! Vážně ocenuju, když někdo se prostě jednoho dne hecne a řekne si, že začne běhat. Mě to mé hecování pak vždy zkazí mé super koleno, které šíleně bolí. Takže teď už vůbec nechodím běhat. Vždy jsem byla jen párkrát a hotl to koleno je jak od staré babky Ale teď jsi mě nějak navnadila a asi zase začnu. Vytáhnu ortézku a pujdu běhat. Jo! A ještě jednou moc gratuluju! Mám z tebe radost!!! :) Jen ták dál, hubeňoure!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuju moc, zítra jdu běhat zase, tak uvidíme jak to dopadne tentokrát :). Přeju hodně štěstí, běh mě začal hrozně bavit, takže když to koleno dovolí, uvidíš jak super to je :).

      Delete

Thank you for your comment :)