Advertise





Wishlist #1

Tak jsem tady s prvním "wishlistem". Tento bude ale v něčem jiný, než ty nastávající. A čím bude jiný? Bude hodně nereálný. A když říkám hodně, myslím tím fakt hodně. Jsou to věci, které jsou na mém seznamu přání už delší dobu, ale jsou tak drahé, že i kdybych si na ně vydělala, bude mi líto dát všechny ty peníze za jednu věc.A nebo jsou to věci, které nemůžu mít z nějakého jiného důvodu. Však uvidíte :).


1. New balance boty
Tyhle boty nejsou zase tak drahé, ale teď jsem si kupovala conversky, takže se mi nechce dávat další velká částka za boty. Ale rozhodně je plánuju třeba za výplatu příští rok (jestli se poštěstí a já budu mít znovu brigádu). Nejvíce se mi líbí v černé, tmavě modré a vínové barvě. Vidím je hrozně často u lidí, které sleduji na instagramu a musím říct, že původně se mi moc nelíbili, ale později jsem si je zamilovala. Záleží na tom k čemu si je vezmete.




2. Tartanová šála
Na tuhle šálu jsem narazila náhodou při pátečním prohlížení we ♥ it. Už minulý rok se mi jedna líbila v H&M, ale řikala jsem si, že jí nemám k čemu nosit a tak jsem si jí nekoupila. Ale včera jsem jí znova propadla, konečně jsem zjistila jak se jmenuje ten vzorek a hledala jsem jí a hned vymýšlela kombinace s různými outfity. Jenže nevím, kde jí sehnat. Tak se ptám vás. Nevíte, kde koupit takovou šálu? Chtěla bych, aby byla dlouhá a teplá (žádný šátek). Koupila bych jí na ebay a podobných stránkách, ale hrozně bych si jí chtěla vzít v říjnu do Berlína a bojím se, že do té doby nedojde. Ocením každou radu :).

3. Daniel Wellington hodinky
Ještě před prázdninami jsem snila o zlatých hodinkách Casio. Říkám snila, protože jakmile jsem narazila na hodinky DW, zapomněla jsem na všechny ostatní. Ty s koženým páskem se mi líbí více, než ty s látkovým (i ty mají něco do sebe). Ale už jsme u toho. Tohle je poněkud dražší záležitost a tak zůstanou na wishlistu do té doby, než nechutně zbohatnu.





4. Naked palette
Co si budeme nalhávat, ještě do nedávna jsem znala jenom řasenku a lesk na rty a teď jsem posedlá rtěnkami a stíny. U těch stínů jsou to převážně tělové a hnědé odstíny. Mám zelené oči a tak se mi k nim hrozně tyhle barvy líbí. Tohle je snad jediná část, která se mi na mě líbí. A tyhle palety mají tolik krásných odstínů, že by jeden brečel.





5. Hollister, Abercrombie & Fitch..
Ano, ano jsou to jen značky, ale mají něco do sebe. Tohle není zase tak velké přání, když nad tím uvažujete, jsou to obyčejné kusy oblečení, které můžete koupit levně neznačkové, ale tak je to se vším. Hrozně se mi líbí jejich košile a mikiny. Jediné Hollister tričko, které je v mém šatníku, jsem dostala od kamarádky. Nepatřím mezi bohatou vrstvu lidí (a jsem ráda za své normální dětství) a tak si prostě jen tak nejdu koupit značkové tričko. Je mi líto utratit tolik peněz za tričko, když si za něj koupím třeba mikinu nebo boty.


6. Michael Kors
Byl by skoro hřích, kdybych nepatřila mezi holky, které obdivují kabelky Michael Kors. Drahá to záležitost. Samozřejmě, že jsem ráda za jakoukoliv tašku, hlavně když je kvalitní a prostorná, ale podívejte se na ty kabelky někde na internetu. K tomu nejde nic říct.






7. Triangl plavky
Když jde o značky a trendy jsem vždycky pozadu. Vše se dozvídám od svých nejlepších kamarádek, takže netuším jestli jsou Triangl plavky hitem až letošního léta, nebo jsem si toho jen pozdě všimla. Tenhle rok jsem si žádné plavky nekoupila. Na koupaliště v Ostravě jednoduše nechodím. Nepatřím mezi lidi, kteří se rádi ukazují. Do příštího léta chci pořádně zpevnit postavu a ještě trochu zhubnout přes stehna (přejte mi hodně štěstí) a pak se možná i na koupališti ukážu. Ale radši bych tedy jela k moři a kdyby náhodou taková příležitost nastala, vůbec bych se nezlobila, kdybych tam jela v takových plavkách. Tyhle plavky jsou údajně z neoprenu, (aspoň na internetu to psali) takže si myslím, že to buduou docela kvalitní plavky.

8.  Chanel make up
A jsme zase u značky. Ale tomuhle se prostě nevyhneme. Ať už je to americký film nebo seriál, hlavní herečka má Chanel rtěnku nebo o ní básní. Já budu tedy jen básnit. Barvy Chanel laků a rtěnek se mi hrozně líbí. Hlavně ty tmavě červené. Ale třeba Chanel parfém číslo 6, my ani trochu nevoní a nekoupila bych si ho ani kvůli tomu, že je to Chanel.





9. Pandora náramek
Pandora náramky obdivuju hrozně dlouho. Příjde mi to jako skvělý nápad. Představte si, že by to nestálo tolik, kolik to stojí. Je to hrozně pěkná příležitost na dárek. Pak se na svůj náramek podíváte a můžete si říct "Tenhle přívěšek mám od mamky, tenhle od přítele k výročí..".






 A teď zpátky do reality Leo. Rozhodně nechci, aby jste si mysleli, že jsem povrchní a myslím jen na značky. Tak to samozřejmně není! Jsem holka, která miluje nákupy ve slevách a spokojí se s obyčejným bílým tričkem z New Yorkeru. Nejvíc miluji podzimní a zimní pohodu v potrhaném tričku a vynahaných teplákách u televize. Ale myslím si, že všechny holky o takových věcech sní. A teď víte o čem sním já. A co ty? Máte taky takový wishlist?

10 Comments

  1. Na ty Triangl plavky koukám už hodně dlouho. Jsou naprosto boží :O Viděla jsem je v kombinaci modrá/černá a tu bych šíleně mega moooo chtěla. Stejně jako kombinaci bílá/černá. Prostě uplně och :3 A na ty náramky Pandora vždy koukám v Karolíně. Také bych to brala :3 Sice hodinky nenosím, ale ty od Daniel Wellington vypadají úchvatně!!! Až vyhraju miliony, tak ti dám tolik peněz, ať si můžeš všechnu tuhle krásu koupit!! A já si jí asi taky koupím :D :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mně se líbí hlavně černé, bílé a světle modré :). V Karolíně taky chodím kolem a koukám dovnitř s výrazem "Chci tohle všechno". Až vyhraješ miliony, tak spolu pojedeme někam nakupovat. Jsem ráda, že se mnou svou výhru budeš sdílet :) :D.

      Delete
  2. Ty boty jsou boží a ta šála taky :)

    ReplyDelete
  3. Ve všech bodech s tebou souhlasím :) Krásný wishlist :)

    ReplyDelete
  4. máš pravdu, ono je všechno moc krásný, ale dát do toho všechny peníze? to se mi taky moc nechce. Třeba ta šála, ta je opravdu pěkná, ale ke ji sehnat, to opravdu nevím. A ty hodinky , ty si přeju ještě teď , jsou boží ! :3 ale taky sakra drahý..odstíny jsou taky boží, ale dát za to přes 300 kč třeba? to mi přijde opravdu moc. Jsou i dražší, já vím. Trička jsou taky boží, a jelikož, jsme na tom tak stejně, že jsme měli normální dětsví, tak bych to taky neutratila. Kabelky? to bych zase já ušetřila, protože kabelky nenosím :) já se nerada ukazuji plavkách kde je hodně lidí, opravdu to nemám ráda. Ale u moře, kde mě nikdo nezná, tam mi to tolik nevadí, řeknu si, že se s tima lidma nikdy neuvidím :D a držím palečky s tou postavou... i když jsi hubená jak had :) a ty rtěnky od Chanel mají opravdu ve filmech snad všichni :D a ty náramky od Pandory, to vím jak jsem si přála, protože jsou opravdu boží :)) :33 já jsem vůbec ráda, že mi máma někdy koupí nějaké tričko za 100 z Takka, nebo za 200 z NY. Takže jsem na tom stejně jako ty, že se spokojím se vším :) a prostě když se mámi zeptám jestli by mi ho koupila a řekne ne, tak je mi to jedno a nějak mě to netrápí :) a musím říct, že máme takový podobný wishlist :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Je to prostě dané dobou, to, že potřebujeme mít značkové oblečení, abycom zaujali. A přitom je podle mě větší umění vykouzlit z něčeho obyčejného, skvělý outfit. Ale co si budeme povídat, všechny ty věci jsou prostě skvělé a kdyby někdo přišel a řekl mi, že mi je dá zadarmo, neodmítnu! :D Jinak děkuju za další krásný a dlouhý komentář, jsem ráda, že si vždycky najdeš čas na můj článek :).

      Delete
  5. Čauky mňauky!
    Jsem hrozně překvapená, že bys chtěla sportovní boty! :O Pamatuji si ještě, jak jsi říkala, že ti nesedí (což si samozřejmě nemyslím, že)
    Tartanovou šálu ti tu budu hledat, snad něco najdu, ale myslím si, že se za chviličku vyrojí v obchodech
    Co se týče Naked paletek, od ledna by je prý měli mít v Sephoře :) Já mám č.2 a nemůžu se jí nabažít, je fakt super a hlavně ty stíny vydrží o dost déle, než jiné značky :)
    O A&F můžeme snít dohromady, stejně jako o MK kabelce <3 až jednou budu bohatá, tak ti jí dám k narozkám :D
    Že bych se začala podepisovat jako kamarádka Karin? :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Já jsem taky překvapená, ale jak si prohlížím ty fotky, tak jsem si je zamilovala :). Mě moc neseděly růžové airmaxy :/. Ale v poslední době přicházím na chuť věcem, které jsem před tím moc nemusela :).
      Děkuju, fakt bych chtěla, ať mi tartanová šála dělá společnost v Berlíně :(.
      U nás bude podle mě naked paleta drahá ne? :/
      Podepisuj, jsem ráda, že už ti konečně jdou komentáře :).

      Delete
  6. Takový wishlist má snad každá holka!:D Já si ho ale raději nechávám jen v hlavě, abych si nepřipadala frustrovaná... Toužím po bílých nízkých Converse, které má každý a jsou hrozně nepraktické svou barvou, ale jak si tak teď prohlížím nabídku New Balance, asi své preference přehodnotím. Tartanovou šálu určitě seženeš až se obchody vytasí s fw kolekcemi úplně, nebála bych se ;)
    Máš super blog, jen tak dál!
    perko101.blogspot.cz

    ReplyDelete
    Replies
    1. Já jsem ho musela sepsat, abych viděla co vlastně chci.
      Bílé nízké Converse mám a s tou barvou to není tak hrozné :), když je občas vypereš, jsou docela bílé.
      New balance, hrozně rychle jsem jim propadla a to jsem si říkala, že takové boty nikdy nechci.
      Doufám, že nějakou tu šálu potkám do konce měsíce :).
      Děkuju moc :).

      Delete

Thank you for your comment :)