Advertise





30 otázek a odpovědí

Jsem tu se slibovaným videem. Dlouho jsem tu nebyla, byly prázdniny a já jsem si je užívala na plno s nejlepší kamarádkou a také se svojí mamkou. Včera jsem se celý den učila a když už jsem měla konečně čas, video nešlo nahrát na youtube. Nakonec se to povedlo a já jen doufám, že se vám bude líbit. Nebudu se zbytečně více rozepisovat, protože většina bude řečena ve videu. Původně jsem si říkala, že ho sem vůbec nedám, ale když už jsem si s tím dala takovou práci, tak by byla škoda, kdybych to viděla jen já. Tak se pohodlně usaďte a vzhůru do toho.


Kdyby vás to zarazilo, tak video je takhle tmavé schválně. Blíží se Halloween a já jsem si říkala, že se k tomu bude trochu hodit takové to tajemno a útulno, které vytvořily svíčky na mém nočním stolku.

7 Comments

  1. Juuuva, je to super. Toho videa jsem se nemohla dočkat. :) A úplně mě rozesmálo to s tím metrem a taky to, že vůbec neškrtáš. Btw: nemusíme si nic vyčítat, taky natáčím v pyžamových kalhotách :D Každopádně se těším na další videa. :)
    P.S.: Díky za reklamu :P

    ReplyDelete
  2. máš skvělé kalhoty :3 večer nevydržím bez teplých ponožek :D mám moc ráda čaj :3 jo a čteš to správně :) mrzí mě, že ti nikdo jiný otázky nepoložil :// každopádně vypadáš sympaticky :) vzala jsi to pěkně pečlivě :D děkuji za odpovědi :) změnu šatníku mám v plánu teď :D mňam palačinky ♥ a máš pravdu, každý má jiný názor :) John Green má teď jen tři knihy nebo ne? :) Tak ať ti to vyjde s Anglií i Norskem - já tam byla jen v létě, ale je to i tak pěkné :) a ten Silvestr - to bych taky chtěla zažít :D Jinak Francie = můj velký sen ♥ vlastní kavárna? To zní skvěle :) pokud ti to vyjde, určitě za tebou přijedu na kafe :D Máš pěkné přání za 15 let :)) Věřím, že to všechno vyjde :) A taky bych chtěla žít tak, abych nemusela vyloženě počítat každou korunu... Jinak ta atmosféra se ti fakt povedla :3 Já mám právě víc času v týdnu než o víkendu O.o. Taky mám staršího bráchu :D Petra Pana jsem nikdy neviděla O.o na vlasy si občas stěžuje každá holka :) Taky nevím, jak se tumblr čte :D mě také zajímá, co bude po smrti... ale teď hned to zjišťovat nechci :D Ani v nejbližší době :) a rozhodně jsem si špatný obrázek neudělala, jsi vážně sympatická a milá :) a doufám, že nějaké další bude :D

    ReplyDelete
  3. páni, ten začátek, povedlo se ti to ! :) jinak máš strašně krásný hlas :O zpíváš? doufám, že ano!
    a ta atmosféra kolem tebe, to je prostě boží. Blog jako změna? to je dobré. Strašně se mi líbí, jak popisuješ kamarády a tak :)
    Jak se vidíš za 15 let? tývade, to se ti fakt povedlo... máš strašně hezký sny..doufám, že se ti to všechno splní.. podle toho co popisuješ, si myslím, že si najdeš hodně fajn chlapa (manžela) :)
    týjo, ona u toho hraje melodie a já tady všude hledám, kde mi to hraje a to je u tebe :D máš narozeniny v srpnu? já zase v červenci, jsme od sebe měsíc :D a potom nejíš houby, ale omáčku ano? to mě pobavilo. Máš tetování, sakra tak to ti závidím, já se šíleně bojím, chci tetování, ale až budu hodně straší :))
    strašně tě obdivuji, co všechno máš za koníčky :O já bych taky toho hodně chtěla dělat, ale moje máma mě šíleně hodně omezuje. Opravdu mi podle videa, i komentářích přijdeš strašně sympatická a hodná!! :) jé, koukala jsi se na Petra Pana? ty jsi mě zase rozesmála :D fakt ti to jde, na tu pohádku jsem se chtěla kouknout dneska a zapomněla jsem na to :D no prostě musím říct, jen ať pokračuješ, protože se mi to strašně líbí!! sympatická hodně! a boky máš široké? neboj, já taky :)))

    ReplyDelete
  4. Jéé, to je milé, vypadáš opravdu sympaticky a máš moc příjemný hlas :)) Ta atmosféra videa je skvělá :)
    Páni, moc se mi líbí tvoje sny, jak se vidíš za 15 let :) Zní to skvěle! Taky bych chtěla syna a dceru :)) A šťastné manželství samozřejmě... Ale žít v jiné zemi bych asi nechtěla, i když jednu dobu jsem o tom hodně snila, teď si to nedokážu představit... daleko od rodičů atd...
    Nemáš ráda svoje vlasy? Vždyť je máš krásné :) I pleť mi přijde že máš hezkou, na fotce třeba... já mám hodně mastnou pleť a dost mě to štve :-/ Mám velkou spotřebu pudru :D
    Asi je to pravda, jak se říká, že na střední jsou nejlepší vzpomínky... myslím, že na vysokou rozhodně tak ráda jako na gympl vzpomínat nebudu. Ani bych si ještě nedávno nemyslela, jak mi bude gymplu chybět...
    Taky doufám, že nějaké příště bude :)) Omlouvám se, ale nějak jsem to předtím zazdila a žádné otázky ti neposlala... tak snad teda příště třeba :)

    ReplyDelete
  5. Super:) Třeba příští video bude už v plném světle:) Kdyby si to video dělala třeba na pokračování a udělala druhou část, já bych ti klidně nějaké otázky položila, je škoda, že si jich dostala tak málo a zbytek sis musela vymyslet:(((

    ReplyDelete
  6. Ahoj, nejde video :((

    ReplyDelete
  7. Jinak ještě k videu a konkrétně k odpovědi, že nejlepší období je zima... Brr! Vždyť je brzo tma, je zima, než si navlíkneš všechny ty vrstvy oblečení to abych vstávala o pul hoďky dříve, mlhy, smog, ta břečka na cestách, pak je všude mokro a našlapáno, jen málo dní je taková ta opravdu kouzelná zima jako na obrázku:D Ostatně tam mám zimu nejradši já--> na obrázku. Za mě by to bylo určitě jaro a léto:)))

    ReplyDelete

Thank you for your comment :)