Advertise





Lea is back

Moje maličkost a mé krásné spolužačky <3
Tak mě máte zpět. Vrátila jsem se dnes po půlnoci a do 3 do rána jsem ještě balila a telefonovala s bráchou, který se zrovna vrátil z nějaké akce. Řekla jsem si, že nevstanu později jak v 10 hodin, ale řeknu vám, ještě bych se vrátila do postele. A víte co? Já se tam vrátim.. dneska prostě budu všechno dělat jen z pohodlí mé milované postele.

Tenhle týden byl absolutně úžasný. Měl pár chyb, ale nebyly to takové chyby, které by mi zkazily celý pobyt v Berlíně. Relaxovala jsem, jedla, poznávala nová místa a hlavně fotila a bavila se. Mrzí mě, že to tak rychle skončilo, ale tak to prostě bývá a mě nakonec chybělo to známé teplo domova.

Rozhodla jsem se, že vám teď nebudu psát o tom, co jsme dělali, protože by to bylo na dlouho a nikoho by rozhodně nebavilo to celé číst. O každém dnu napíšu vždy článek, který doplním o fotky a hlavně mé dojmy a zážitky. Myslím si, že to bude mnohem záživnější, než kdybych každý den odflákla, aby to nebyla taková slohovka.
Tak teď už mířím zpět do peřin s notebookem, foťákem a trochu i se sešity, které si po tom týdnu musím dopsat. Co vám budu říkat, teď to bude se školou záhul, takže všechny články, které se tu objeví budu muset opět přednastavit. Už se těším na vaše další milé komentáře, kterých si opravdu moc cením.

2 Comments

  1. jsem ráda, že sis to užila :) na články se moc těším :3

    ReplyDelete
  2. máš pravdu, každý se trohu dívá na vzhled, to i já, jenom jsem to tam zapomněla dopsat:) Taky to tak mám, že mám jednoho dobrýho kamaráda, který mě chce, ale já mu prostě narovinu řekla, že nemůžu ,at se nezlobí. Naštěstí je všechno dobrý :)
    Páni, já ti ten Berlín tak závidím! hned bych jela s tebou! jsem ráda, že jsi si to užila, tak to má být! a strašně moc se těším na články a ze všeho nejvíce na fotky a na popisky zážitků! :) jsem fakt zvědavá, jak to tam vypadá! :))

    ReplyDelete

Thank you for your comment :)