Advertise





Truth about me #2 - Sweater

 Tenhle článek jsem měla v plánu hrozně dlouho, ale popravdě.. nemohla jsem se k němu vůbec dokopat. A když už jsem byla připravená tento nápad zrealizovat, většina svetrů byla v pračce. Ale jednoho krásného dne jsem měla hromadu času a tak jsem fotila a fotila a mazala, protože jsem nebyla spokojená s většinou fotek. Znáte to, vyfotíte něco a na té malinké obrazovce foťáku se to zdá perfektní a pak se ukáže krutá pravda ve formě hnusné fotky na velké obrazovce notebooku.

Jsou lidé, kteří jsou posedlí různými kousky oblečení. Moje spolužačka Barča například doplňky. Nevím, jestli by to ona nazvala posedlostí, ale já to na ní zbožňuju. Hrozně se mi líbí, jak má každý den jiné naušnice, náramek a řetízek. Jsou lidé, kteří jsou zase posedlí určitou barvou. Třeba moje mamka má většinu věcí v modré, černé a šedé barvě a prostě jí to tak nějak vystihuje. A mým charakteristickým znakem jsou svetry.

Mám jich vážně hodně, ale nikdy jich nemám dost. Spoustu jsem byla nucena vyhodit, protože to byly spíše vytahané hadry na podlahu, ale vždycky jsem to obrečela. Jediné co mě mrzí je, že všechny tyhle úžasné svetry nemůžu celé léto nosit. Možná, že to je jeden z důvodů, proč vlastně nemám léto ráda a těším se jako malá na podzim a zimu.
A co vy? Vystihuje vás něco tak, jako mě svetry?

5 Comments

  1. máš působivou sbírku :O ale sluší ti :3 moc se mi líbí ty poslední dva - mám ráda rozepínací svetry :) mě asi vystihuje růžová... každý den mám alespoň nějakou drobnost růžovou :D

    ReplyDelete
  2. Tyjoo, věděla jsem, že jich máš hodně. :O ale tohle jsem fakt nečekala! :D Nejvíc se mi líbí č. 3,7 a 11 :))

    ReplyDelete
  3. Souhlasím s Ter :D Taky jsem netušila, že jich máš tolik :O Hrozně se mi líbí ten červený se sobama v první řadě :3 A vlastně mě se líbí snad všechny! :3 A jak jsis jednou vzala ty světlé dříny a růžový svetr tak to vypadalo uplně "Wow!" :3

    ReplyDelete
  4. tybrďo,tak to je paráda,takovou sbírku bych chtěla,svetry mám dost ráda.

    ReplyDelete
  5. Svetry miluju, ale napočítat bych jich dokázala ve své skříni maximálně 10, z toho pravidelně nosím víc než polovinu. Hezké fotky, zajímavý nápad. :)

    ReplyDelete

Thank you for your comment :)