Advertise





What's new?

Tak co? Ještě vás baví moje články? Jestli jste řekli, že ne, zahrajeme si na den opaků = na vše budete odpovídat opačně. Tak znova, baví vás ještě moje články? Vážně? To jsem nečekala, že všichni řeknete ano (ano, jsem unavená, mám otoky na mozku a vážně nevím co píšu)!

Na nástěnce mám sepsaný seznam článků, které pro vás chci sepsat. Je tam Berlín - každý den, Shopping, Make up, Podzimní dekorace, Truth about me.. ale to všechno budou články, které pravděpodobně přednastavím. No a právě proto jsem začala psát tento článek. Byla by škoda, kdyby jste nevěděli co se děje aktuálně v mém životě. Pojmu to trochu jako takový deníček, vykecám se a ještě mi k tomu příjde pár milých komentářů (jste nejlepší).

1. Zbyly mi nějaké sušenky z Pupkin Pie, tak jsem si k nim udělala kakao 2. Cestou z pošty jsem se kochala nádherně barevným listím 3. Jeden z úžasných Berlínských krámků se suvenýry

Mohla bych začít se vzhledem. Zašla jsem si ke kadeřnici a nechala si ostříhat konečky. Já to samozřejmě poznám, ale okolí si toho nevšimlo a já jsem moc ráda, protože se snažím si vypěstovat dlouhé kadeře. Také jsem se začala trochu více líčit, protože už mě nebaví, jak se všichni diví, že mi je 17, protože vypadám na 15. V oblékání se cítím lépe, než kdy předtím. Nosím to co se mi líbí a jednoduše se cítím dobře. Začala jsem zase nosit naušnice, i když mě z toho trochu bolí uši (pro krásu se musí trpět). A taky jsem nějak moc nervózní a strašně se mi lámou nehty a já nejsem schopná si je nechat narůst.

Náladu mám teď hrozně dobrou. Začal podzim a já z toho mám (asi jako jediná) velkou radost. Piju čaje, nosím teplé ponožky a začínám číst knížku "Zůstaň se mnou" (četli jste?). Ve škole jsem (bohužel) trochu polevila.. jednoduše se mi nechce a pokaždé pronesu svou slavnou větu "Život si má člověk užít a ne ho trávit s učebnicemi". Sice se to asi odrazí na mých známkách, ale jaký by to byl život, kdybych z něj byla nešťastná a unavená. Ve středu jsem koupila poslední Vánoční dárek a teď už mi jen zbývá pár vyrobit a všechny zabalit (a koupit balící papír). Uvažuju, že si k Vánocům nadělím formu na pie, když už mám za sebou svůj historicky první (rozhodně v tom chci pokračovat). Domácí pie chci jednou prodávat ve své kavárně, tak musím trénovat :). Když už jsme u těch Vánoc, mám v plánu vytvořit playlist Vánočních písní, které mám ráda a dát vám ho sem, třeba najdete nějaké nové a nebo zjistíte, že máme stejný vkus.

1. Tuto fotku jste viděli ve druhém dni v Berlíně 2. To jsou ty donutky o kterých tak básním 3. Dala jsem si výborné Pumpkin Spice Latte a řekla jí ať tam napíše "Lea" a dostala jsem kelímek se jménem "Claire"

Časově teď moc nestíhám a občas mě to štve. Nestíhám si ani uklidit a tak chodím v neuvěřitelném bordelu a to mě štve dvojnásob. Také mě štve, že nestíhám číst všechny vaše skvělé články, ale když už náhodou čas mám, ráda se zase začtu do vašich moudrých slov, recenzí, deníčků, receptů, otfitů a dalších článku, které na svých stránkách zveřejňujete.
 
Nedávno mě napadlo, že bych začala natáčet videa a už teď mám pár nápadů. První bych chtěla udělat v nejbližší době, ale na to potřebuji vaší pomoc. Jestli na mě máte jakoukoliv otázku (nebo otázky) napište mi jí (je) do komentářů. Já je všechny shromáždím do wordu, vytisknu si je a ve videu vám na ně odpovím. Co vy na to? Chtěli by jste takové video? Je to jen a jen na vás :)

Tak a tímto se s vámi loučím. Příště se můžete těšit na další článek o Berlíně a já se zase někdy ozvu "naživo".

PS: Ti co mají instagram, moc by mě potěšilo, kdyby jste mě začali sledovat.. už mi moc nechybí ke 400 followers :)

3 Comments

  1. páni, procházíš krásnou změnou :) musí ti to fakt všechno slušet :) knížku Zůstaň semnou jsem nečtla, ale viděla jsem ukázky na film a vím, že je to už v kině,, strašně ráda bych to chtěla vidět:(
    ty donutku vypadaj božsky! týjo, ty jsou srandovní :D Lea a daí ti Clair? tak to je trochu blbý od nich.
    taky poslední dobou nestíhám, nebo spíše ani nevím co psát na blog ,snad se to zlepší u tebe i tu mě :) jééé, těším se na videa, určitě je musíš točit, fakt se na to těším jak malý dítě! a na další články taky! :D měj se hezky a užívej si podzimu! :))

    ReplyDelete
  2. Ano, tvé články mě hrozně baví, jsou skvělé! :) Když jsem viděla ty fotky poprvé, myslela jsem, že jsou z weheartit. Ale pak jsem zjistila, že to jsi fotila ty! jsou dokonalé, taky bych chtěla tak pěkně fotit :) na další články se těším, užíj si víkend! :)

    ReplyDelete
  3. taky zrovna čtu Zůstaň se mnou :D já i když se nalíčím, tak vypadám na 15 a je mi 18 -_- už mě to pěkně štve... Ty už máš všechny vánoční dárky? Já ještě ani jeden :D Ale taky poslední dobou snad nic nestíhám :(( videa jsou skvělý nápad :D určitě mám otázky :D třeba co tě přimělo k založení blogu :) a jestli máš jednu nejlepší kamarádku nebo se cítíš lépe ve velké skupině kamarádů :D a jaká je tvá nejoblíbenější kniha :) kam by ses chtěla jednou podívat :D a jak se vidíš za 15 let? :) víc se raději ptát nebudu, ať to video nemusí být jen odpovědi na tunu mých otázek :)

    ReplyDelete

Thank you for your comment :)