Advertise





Costa Coffee.. wil you marry me?

Zdravím všechny! Původně jsem sem chtěla dnes dát video, ale nakonec nedopadlo podle mých představ a rozhodla jsem se ho natočit znovu. Jak jsem říkala, jsem perfekcionista a když to není dokonalé.. není to vůbec. Nicméně jsem konečně přidala titulky k prvnímu videu a musím říct, že je to docela makačka. Některé věty jsem přeložila trochu jinak, protože něco prostě nebylo tak podstatné. Určitě tam bude nějaká chyba, ale pokusím se to ještě doladit.

Tento víkend jsem v Praze a původně jsem chtěla natáčet vlog, ale nakonec jsem toho měla tolik, že prostě nebyl čas a ani moc nálada. Teď už vám ale mohu říct, že na mémYouTube channelu se vlogů dočkáte již brzy. Nebudou to každodenní vlogy, ale spíše za nějaké určité období. První plánuji až na prosinec a to v období od 23.prosince do 30. prosince. Bude tam taková ta Vánoční příprava na Štědrý den (ať už příprava jídla nebo ta má příprava) v Ostravě, ale také mé druhé Vánoce v Praze. Více vám toho neprozradím, ale spíš bych se vás chtěla zeptat, jestli by vás takové video vůbec zajímalo?

No a teď už k hlavní náplni mého článku. Můj pobyt v Praze převážně obsahoval vysedávání v Costa Coffee s mým tátou. Jak už víte (teď už víte), Costa Coffee má letos 4 Vánoční příchutě. Perníkové Caffe Latte, Pralinkové Cappuccino,, Ostružinová a Pomerančová horká čokoláda. S taťkou jsme se rozhodli, že všechny ochutnáme. No možná jsem se spíš rozhodla já a taťkovi nezbylo nic jiného než souhlasit, ale byli jsme v tom společně.

První den jsem si dala Perníkové Latte a taťka Pomerančovou horkou čokoládu. Protože jsem toužila po jejich kelímku řekla jsem jim, že si ho vezmeme s sebou a tak se mě slečna ptala, jestli chci dát perníček na víčko nebo dovnitř. Řekla jsem, že dovnitř, protože jsem tu otázku nečekala a pak jsem se musela patlat rukou ve šlehačce abych si mohla perníček sníst. Oba nápoje byli dobré, ale pomerančová chuť nebyla moc výrazná. Perníkové latte si mě získalo už jen díky tomu roztomilému perníčku.

Další den si už taťka nechtěl dát žádnou Vánoční příchuť a tak jsem si dala Pralinkové Cappuccino. Tohle mě moc nezaujalo, opět chuť nebyla moc výrazná a tak to bylo prostě jen obyčejné cappuccino.

Dneska jsme vyrazili do Costa Coffee naposledy a já si dala Ostružinovou horkou čokoládu. Ne nadarmo se říká, že to nejlepší přichází na konec. Možná to bylo tím, že jsme si to tentokrát dali do hrnku, ale chuť byla výrazná a byla vážně vynikající. Ta šťavnatost ostružin se skvěle doplňovala s lahodnou horkou čokoládou. Takže za mě letošní favorit jasný /jak už v nápoji, tak v kavárně) a co vy? Měli jste už nějakou z Vánočních specialit?

7 Comments

  1. Jee, láká mě tam zajít už jen kvůli tomu perníčku, který tam dávají. Tak doufám, že se tam o vánocích dostanu. :) Klidně i s tebou Leonko. :*

    ReplyDelete
  2. děkuji ti moc, jsi tak hodňoučká! :)
    strašně moc se těším na vlogy a na Vánoční přípravu, opravdu moc!! těším se jak malé dítě, na hračku snů :D
    páni, tak o tomhle slyším po prvé a já kafe vůbec nepiji, ani čokoládu , nic co se kafe týká...nevím, nechutná mi to, ale když to tady všechno tak čtu, tak bych to nejradši ochutnala s tím perníčkem, i když vím, že by mi to nechutnalo, zvláštní, že? :D

    ReplyDelete
  3. Já si nějak s videi nelámu hlavu, nemám dobrý foťák a rozbila se mi kamera, takže mám smůlu no. Nemohlo se to stát v lepší dobu. Mě celkově se baví více koukat na videa než číst články, ale to k blogu patří také :) Costa je má oblíbená značka kafe. Každý den ráno si ho kupuji :) Většinou s sebou. Jinak bych to nestíhala do školy :))

    ReplyDelete
  4. určitě nás to zajímá! udělej takové video :) už teď se těším :3 zajímá mě, jak se na Vánoce připravuje někdo další :)) jinak žádnou vánoční příchuť jsem neměla a nikde jsem ji ani u nás neviděla :O kafe klidně oželím, ale ta čokoláda... hend bych si ji dala ♥

    ReplyDelete
  5. Ta ostružinová čokoláda zní skvěle, i když škody že nemají malinovou (nebo jo? nevím nechodím tam:D) Každopádně kdyby měli udělala bych výjimku. Vypadá fakt super:) A na vlogy bych se určitě podívala;)

    ReplyDelete
  6. V téhle kavárně jsem nikdy nebyla, ale ty vánoční zní hezky :)
    Hned jak jsem si přečetla o tom latté, dostala jsem na něj chuť, stejně tak jako na to ostružinové.

    ReplyDelete
  7. Perníkové latte zní skvěle :) perníčky miluju takže by to byl můj jasný favorit

    ReplyDelete

Thank you for your comment :)