Advertise





Hair & Skin Care

A jsem tady zase s novým videem. Tentokrát jsem se rozhodla věnovat se produktům, které používám v péči o pleť a vlasy. Přeci jen chci mít blog zaměřený trochu módním směrem a tak se mi tohle zdálo jako skvělý nápad.

Jak jsem říkala v prvním videu, světlo je v zimě strašně krátce, a tak se musím spoléhat na lampičku, tak doufám, že mi to odpustíte. Všechny produkty vypíšu i s informacemi v celém článku. Taky jsem zapomněla na můj milovaný hřeben Tangle Teezer, ale ani nevím co bych vám o něm říkala, když jsem o něm psala hned, jak jsem ho dostala.

No nebudu tu zbytečně vypisovat detaily.. pohodlně se usaďte a dejte se do sledování. Doufám, že se vám bude video líbit. Na další se můžete těšit příští týden (pokud to stihnu, škola, škola, škola..).

Seznam produktů:
Odličovací a čistící gel 2v1 Pure od Garnier
Krém na ruce z Marks&Spencer s vůní levandule
Love Lips od Dermacol - 05 Amor, 06 Láska
Baby Lips od Mabelline - Pink Punch
"Voskovka na rty" z Claire's - Cotton Candy
Jelení lůj Helios Herb - Medový
Head & Shoulders menthol
Uhlazující sprej L'Oreal 


5 Comments

  1. Taky neumím přečíst *claire's*. Čtu to úplně stejně jako ty. :) Jinak moc pěkné video Leonko. :)

    ReplyDelete
  2. Světlo super, video super, ty jsi super:) co více říct? prostě nevím jak to děláš, strašně sympatická slečna jsi!! ♥ ty tvoje vlasy, jsou naprosto dokonalé!!! :O
    ty první vůbec nepoužívám, ale když nemáš pupínky, tak uvažuji, že si to snad koupím :) Baby lips, viděla jsem ho v dost dobré ceně a zrovna jsem si zapomněla peníze doma, myslela jsem, že mě klepne. :D ááá, vlasy... už na to došlo.. jinak máme to stejné...já to mám tak, že je mám taky kudrnaté a vlastně i rovné :) a tobě ten účes opravdu sluší!! :) s tím taťkovým šamponem mě to pobavilo, ale souhlasím, s tím, že vlasy působí opravdu krásně :) konec hodně dobrý :D doufám, že bude víc a víc videí, jsou totiž strašně super!! :))))

    ReplyDelete
  3. máš úžasné vlasy :))) určitě něco vyzkouším, když to tak doporučuješ :) zvlášť to první - pupínky mě trápí :(( Baby lips mě hodně láká :DD

    ReplyDelete
  4. Baby lips jsou nejlepsi a jsi hrozne krasna, uplne jsi vyrosla.
    P.s. uzasny konec videa :D

    ReplyDelete
  5. tady máš opravdu pěkné vlasy (jako ne že bys jindy neměla, ale chápeš ne?:D). Nevěděla jsem, že Head&Shoulders je pánský šampón, já ho používám úplně normálně, jinak Glisskur mám taky moc ráda, asi nejvíce takový ten zlatý po něm mám vlasy úplně jemné. Těším se na další video:)

    ReplyDelete

Thank you for your comment :)