Advertise





Ter & Most likely to

Není to tak dávno, kdy jsem zveřejnila své první video a už je tady další. S kamarádkou Terkou jsme se rozhodli, že obě budeme hodně natáčet, protože jednou chceme mít tak skvělá videa, jako naši oblíbení youtubeři (převážně z Anglie). Každý nějak začínal a tak si tím musíme projít i my dvě. A jak jinak prožít tenhle začátek než spolu?

Video jsme natočily o víkendu, kdy jsem u Terky (blog) spala. Zatím se obě všemu ze světa videí učíme a tak nás omluvte za drobné (velké) chyby. Já se rozhodně musím naučit lépe mluvit, nehrát si s vlasy a hlavně nedělat ty divné pohyby s rukuma a nohama. Doufám, že mi to pro tentokrát odpustíte. Už teď mám spoustu dalších nápadů na videa a do té doby budu cvičit nějaký ten "projev". Taky omluvte moje vlasy, takhle to dopadá, když u sebe nemám žehličku.



Opět jsme to pojaly trochu "domácky" a máme na sobě pyžamové kalhoty (jsme přeci také lidi). Pokud nepřečtete moje kartičky, moc se vám omlouvám, ale to, že díky světlu to nejde přečíst tak dobře, jsem zjistila až po natáčení. Doufám, že se vám video líbilo a budete sledovat i má další videa (aby jste viděli jestli se zlepšuju nebo naopak).

7 Comments

  1. Ter že nečetla všechny Pottery? O.o wow zvláštní, velmi zvláštní:D

    ReplyDelete
  2. Jinak je to děsně vtipné, super a miluju na tom to, že tam hraje Ed <3

    ReplyDelete
  3. Zase video nejde:(v youtube je video?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nevím čím to je, ale mě jde a těm nahoře asi taky, když ho viděli, Zkus to otevřít v youtube (kliknutí na ikonku) :).

      Delete
  4. Ahoj, daj sem prosim svoju stranku z youtube :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tady je má nová YouTube stránka: https://www.youtube.com/channel/UCHTH8semFZfjqaaZAZIHFQQ :)

      Delete

Thank you for your comment :)