Advertise





Snow in Prague?

Dnes ráno jsem vstala asi kolem 9 hodin ráno. Šla jsem si nachystat snídani a pak bylo mým plánem jít si číst na vnitřní parapet u okna. Chodím tam vždy, když táta spí, abych viděla na čtení, ale nebudila ho světlem. Jenže taťka mě předběhl, vstal a když roztáhl závěs čekalo na mě milé překvapení. V Praze nasněžilo a to docela ve velkém!



No a tak jsem se rozhodla využít sněhu a svého posledního dne v Praze a s taťkou jsme vyrazili směr Pražský hrad. Vyšlo vážně nádherné počasí a tak jsem mohla konečně po dlouhé době fotit. S výsledkem jsem vlastně docela dost spokojená, protože mi počasí vážně přálo.

A co vy? Jak si užíváte posledních dnů roku 2014. Já už se vidím, že si budu zase na psaní "2015" muset ještě nejméně měsíc zvykat. Ale jsem zvědavá co nový rok přinese, protože rok 2014 byl pro mě velice přínosným.

Jestli chcete vidět další fotky, stačí kliknout na "Další informace" :).





4 Comments

  1. Doufám, že si to v Praze užíváš fotky jsou pěkné. Mám v plánu si zítra přivstat a taky jít s foťákem ven, ale uvidím jak se dokopu, protože odpoledne je brzo tma. Tak si to tam užívej ještě:)

    ReplyDelete
  2. Fotky jsou krásné :) hlavně ta obloha na nich mě fascinuje. Mě vždycky vyjde buď čistě modrá nebo jako mlíko :D poslední dny prostě jen trávím doma s rodinkou :) doufám že ses měla v Praze hezky.
    Hezký Nový Rok! ;)

    ReplyDelete
  3. Ty fotky jsou bomba! Takový zachycení se jen tak nevidí, hlavně světlo na fotkách je hezké :) Můžu se zeptat čím fotíš? :)) Jinak teda počasí je od toho dne co sněžilo kupodivu hezké, dokonce jsem byla venku jen v kabátu a nebyla mi zima :)) Snad to vydrží :)

    ReplyDelete
  4. pekné fotky, tá prvá je top a Praha je veľmi pekné mesto :)
    theVandasdiary

    ReplyDelete

Thank you for your comment :)