Advertise





Backwards Challange with Ter

Přeji Vám všem krásný týden. Pro mě je to poslední týden tohoto těžkého pololetí a čeká mě už jen jeden test a pak už to bude zase více v klidu (ne na dlouho). Mnozí z Vás už mají ve škole klid (až na mojí super školu) a tak bych tuhle pohodovou náladu chtěla podpořit novým videem.

O víkendu jsem byla doma u Ter, kterou mnozí z vás znají z blogu "bestcrap" (a pokud ne, tak se běžte honem podívat). Tuším, že už jednou jsem se zmiňovala o tom, že jsme opět začaly náš oblíbený "Harry Potter maraton", který spočívá v tom, že si každý pátek pustíme jeden díl. Tentokrát to byl 2. díl a to "Tajemná komnata". Znáte takové ty obrázky brýlatých lidí u učebnic a počítačů s popiskem "Party Hard"? Tak přesně tak nějak jsem si připadala, protože ten den jsem vstávala v 5 ráno a tak jsem byla trochu unavenější a asi 4x jsem u filmu usnula.

Naštěstí jsme si to další den vynahradily a po natáčení videí jsme se na tento díl podívaly znova. Podle množného čísla můžete pochopit, že videa jsou 2. Jedno na mém channelu a druhé na tom od Ter. Pokud Vás zajímá video, které jsme natáčely pro ní, stačí navštívit již zmíněný blog.

Mé video je inspirováno videem od Tylera Oakleyho, ale s rozdílem v systému "trestů". V jeho videu pijí alkohol, ale jelikož mi není 18, musela jsem to vyměnit za peprmintové bonbóny v čokoládě a sušené brusinky a mám pocit, že to bylo mnohem horší. Už to nebudu zbytečně okecávat a vy se pojďte podívat, jak jsme nakonec zabojovaly.

¨

6 Comments

  1. Skvěle jsi to upravila Leuško. Celou dobu jsem se smála, i když jsme věděla co příjde. Jo a hrozně se mi líbí ten konec, jak máš upravené to pozadí, fakt moc pěkné. Jen tak dál. Doufám, že to nebylo naše poslední video. :*

    ReplyDelete
  2. Božíí! Fakt jsem se u toho zasmála, první slovo a už mě to rozsekalo:))) A nejlepší scéna na konci "Nebylas teďka ty?" "Ooo":D super.)

    ReplyDelete
  3. Holky, supr video! :) Nejvíce mě rozesmívaly vaše obličeje, když jste jedly věci, které vám nechutnají :D Máš to krásně sestříhané a upravené, Leonko :)

    ReplyDelete
  4. Holky, sluší Vám to :) A video je super. A fakt super nápad na video a je skvělé, že se takhle znáte :)
    Terka má strašně krásný dlouhý vlasy, jééé :)
    Týjo, takový kraviny co jste říkali.. teda, já bych neřekla ani druhý písmenko správně , máte fakt těžký slova a někdy jednoduchý. jak říkáš:D
    A opět super video po grafické stránce:)
    Musím se běžet podívat k Terce.

    ReplyDelete
  5. To video je vtipny!! Mas to dobre upraveny))

    ReplyDelete
  6. Jste bozii!!!
    Jak se jmenuje aplikace?

    ReplyDelete

Thank you for your comment :)