Advertise





Christmas Haul 2014

Konečně je tady nové video! To by jste nevěřili kolik problémů s tímto videem bylo.

Prvně mi došla zkušební doba programu, který jsem měla do teď a tak jsem musela hledat nějaký další. Sice jsem jich pár našla, ale moc mi nevyhovovali a tak jsem hledala a hledala. Nakonec jsem našla ten, který mi vyhovoval, ale nemohla jsem hned upravovat, protože jsem do videa chtěla zapojit i dárky z Prahy, kam jsem jela 27.12. Nechtěla jsem, ale trávit celou cestu vlakem upravováním a tak jsem si raději četla.

Když už jsem konečně měla natočeno vše a chtěla jsem upravovat, hrozně se mi sekal počítač a tak upravování trvalo neuvěřitelně dlouho. Konečně jsem měla video z poloviny hotové a ukončil se mi program a rozdělaný projekt i s uloženou verzí zmizel. Takže zase na novo. Jestli si myslíte, že tím, že jsem dodělala video to končí, tak jste na omylu. Po spuštění videa jsem zjistila, že na konci je místo videa černo a tak jsem to musela znova upravit.

Ale konečně po mega dlouhém (11 hodinovém) nahrávání na youtube vám přináším své opožděné vánoční video s dárky, které jsem dostala od Ježíška, kamarádů a spolužáků, kterým moc děkuji. Omlouvám se za pár špatně ustřižených vět, ale po 58 se mi to už upravovat nechtělo a snad to tolik nevadí :). Doufám, že se vám video bude líbit a že vydržíte celých 20 minut sledování mě.

2 Comments

  1. Tyjo jak já se na to video těšila. Hrozně mě zajímalo jestli zase dostaneš lístek na Colours a ANO! Super, doufám, že pořád platí, že jdeme spolu? Letos se teda pokusím sehnat si ho o trochu dříve. :P
    Jinak je moc pěkné, že tu ukazuješ fakt všechno co jsi dostala a tím pádem nikoho neošidíš.Je pravda, že výběr těch nej je poněkud těžký. :)
    Těším se na další videa! :)

    ReplyDelete
  2. Rozhodně mi nevadí, že video je 20 minutové, jelikož na tvá videa se dá koukat i kdyby byla hodinová :) Samozřejmě si opět zabodovala :) neskutečně ti to sluší!
    Jinak teda je mi líto, že jsi kolem tohoto videa měla tolik problémů, snad to příště proběhne hladce a bez problémů :)
    Dostala jsi super dárečky, že ani nevím, který mám vychvalovat dříve :) Nejspíš svíčku, jelikož tu jsem dostala taky, ale zapalovač už ne :D
    Nějaké ty malovátka a kosmetiku jsem taky dostala a samozřejmě, že oblečení taky :)
    Knížky, ty jsem také dostala, jiné, ale to máme také stejné :)
    A jen tak, ten svetřík co máš na sobě je fakt luxusní :33 ♥

    ReplyDelete

Thank you for your comment :)