Advertise





Second chance

Možná, že při nadpisu článku Vás napadne, že jsem se rozhodla pro něco zásadního, ale možná že Vás zklamu, protože to tak zásadní zase není. Tedy pro mě možná ano, protože jsem se rozhodla vyházet oblečení ze skříně a konečně si říct "Opravdu to potřebuješ?". Ke svému zděšení tam bylo až moc věcí, které jsem na sobě měla jen jednou v životě nebo jsem je nejméně rok nevzala na sebe. A tak jsem si řekla, proč tomuto oblečení nedát ještě jednu šanci? Proč by ho nemohl nosit někdo, kdo si ho bude více vážit?

A tak jsem se po dlouhé době přihlásila na "vinted" (bývalé votočvohoz) a všechny ty věci jsem tam nafotila. Je to skvělý způsob, jak někomu udělat radost a dát šanci tomu oblečení, které by se jinak válelo ve Vaší skříni. Navíc je to skvělá motivace, protože když oblečení prodáte, můžete brzy obnovit svůj šatník dalšími kousky.

Pro mě je to takové ponaučení, že nemám kupovat hned vše co vidím. Proto jsem si začala dělat wishlisty. Když si tu věc budu přát dlouho, znamená to, že mě jen tak neomrzí. Takže pro mě končí takové ty spontální nákupy. Jasně, že když půjdu hledat něco co si dlouho přeji a najdu i něco co se hodí do mého šatníku barevně i stylem, tak to tam nenechám, ale musím přestat kupovat kousky, které nemůžu s ničím sladit.

Pokud by jste měli zájem, tak můj vinted účet je zde.

A jak si užíváte víkend? Taky jste tak unavení ze školy? Tohle období uzavírání známek je prostě jedno velké šílenství a já se těším až bude po všem. Příští týden se můžete těšit na recenzi knihy od Johna Greena a nové video, o kterém Vám už víc neprozradím. Také se blog moimelea konečně dočká nového, basic vzhledu, na kterém už pracuji. V rámci předsevzetí chci nějaký velmi jednoduchý (jiný asi ani nezvládnu), který by odpovídal mým představám "vzhled fashion blogu".
Tímto se s vámi loučím. Chtěla jsem Vás jen iformovat o tom co se teď děje v mém životě a co čeká Vás. Takže si užijte zbytek víkendu, pořádně si odpočiňte a načerpejte síly :).

3 Comments

  1. krasne si napsala *_* zel to ctu jiz v nedeli, tudiz ten vikend je jiz za nami :) preji nech se dari v blogovani i ve skole:)

    ReplyDelete
  2. taky tam občas něco prodávám :) je to dobrý způsob jak poslat dál nenošené věci ;) a uzavírání známek = děs :p už ať je to za námi :DD moc se těším na nový layout a další články :))

    ReplyDelete
  3. Jee, tak to jsme měli obě stejný nápad, protože já své nenošené oblečení fotila na vinted dnes :D

    ReplyDelete

Thank you for your comment :)