Advertise





January Favourites

Zdravím všechny! Hned ze začátku bych Vám chtěla hrozně moc poděkovat za milé komentáře u outfitu, doufejme, že takových článků bude více, protože s takovým účelem byl původně blog založen (ale nakonec jsem ráda, že to není jen o tom:)). A teď už k tradiční omluvě. V poslední době jsem byla hodně nemocná a tak jsem neměla na blog čas a vlastně ani tu náladu a tak to bylo i s natáčením. Patřím mezi ty, kterým často onemocní dutiny a hlasivky a tak nebylo možné natáčet, protože prostě rýma a takové věci Vám zmutují hlas.

No a tím pádem se neobjevilo na youtube mé pravidelné favourites video a tak jsem se rozhodla, že když už nebude video, napíšu aspoň článek. Příště Vás snad čeká nové video a to přesněji January Haul, které sice ještě není sestříhané, ale natočené je tak 2 týdny (sakra ty termíny), ale doufám, že mi to odpustíte.. příště to nebude s takovým zpožděním.

A teď už jdeme na věc.

Začneme tradičně s kosmetikou. První věcí, kterou bych 100% zařadila mězi oblíbence jsou 24 hodinové gelové linky od Maybeline. Musím se přiznat, že ze začátku jsem jim moc nevěřila, ale opravdu vydrží celý den na místě a ani práce s nimi není tak náročná. Navíc konečně nemusím kupovat milion fixů na oči, protože tenhle kalíšek je zatím skoro plný.

Krém na ruce a tělo "Dream cream" z Lushe jsem dostala od mé skvělé kamarádky Karin a tenhle dárek si mě prostě získal. Vždycky jsem kolem Lushe chodila s tím, že mi je líto utratit tolik peněz za mýdlo nebo pěnu do koupele, ale tento krém mi pomohl s mým kožním problémem na rukách. Už jsem se určitě párkrát (tak 20x ty egoisto) zmínila o tom, že mi v zimě schne a praská kůže na rukách. Ne, že by ten problém zázračně přestal, ale díky Dream Creamu se rozhodně zmenšil, takže nemůžu nic, než jen doporučit.

No a teď už tedy k těm příjemným věcem, které Vám zlepší den. Burákové máslo z M&S prostě miluji a když jsem ho dostala k Vánocům, řekla jsem si, že bych si ho mohla šetřit, ale.. no prostě jsem si zvykla na to, že občas zajdu do lednice a dám si lžičku nebo dvě. Jediné co bych k tomu řekla je to, že mám radši to bez kousků, protože se tolik nelepí na patro.

Nikdy mě nepřestanou bavit animované filmy a tento měsíc jsem si hrozně oblíbila pohádku Ratatouille. Jsem romantik, ale občas prostě nechci sledovat filmy, kde tou hlavní zápletkou je láska dvou lidí. Jistě, že i v tomto filmu nějakou tu romantiku najdeme, ale to, co je pro mě hlavní je příběh o někom, kdo si šel za svým snem.

A konečně přecházíme k písničkám. Nechci Vás moc zdržovat svým dlouhým vypisováním o tom proč se mi dané písničky líbí a tak je sem jenom dám. Stejně Vám navysvětlím proč mám takový vkus na písničky.




A poslední, o kom bych chtěla mluvit, je youtuberka Lizzie Velasquez. Je to 25 letá slečna, i když vypadá, že je mnohem starší. Trpí nemocí, která jí nedovoluje ukládat tuk a tak vypadá tedy jako anorektička. Opak je pravdou, protože jí 6x denně. Vzhledem k této váze, má i velmi slabou imunitu, proto si musí dávat pozor na veškeré nemoci. Pokud už jste se podívali, je Vám jasné, že neměla zrovna lehký život. V 17 letech objevila video, kde byla označena za nejošklivější ženu světa. Mnoho lidí má menší problémy a příjde jim, že se jim hroutí svět, ale ona se z toho dna zvedla a teď je neuvěřitelnou inspirací pro všechny. Mývá různé motivační přednášky a dokonce sepsala i knihu "Be beautiful". Hrozně obdivuji tu odvahu a celou její osobnost, proto sem tento měsíc žádné jiné youtubery nezařadím.

2 Comments

  1. Jsem rada, ze kremik funguje a tesim se na nova videa :)

    ReplyDelete
  2. Lizzie poznám, niekedy si pozriem jej videá, je veľmi milá :) mali by sme si všetci brať príklad!
    ľúbezná

    ReplyDelete

Thank you for your comment :)