Advertise





Days in Prague

Jak už jsem se zmínila, Velikonoční prázdniny jsem trávila v Praze a musím říct, že jsem si to na milion procent užila . Vždycky, když je nějaké volno, si uvědomím, jak moc ve stresu jsem, když je škola. Ale tu dobu co byly prázdniny jsem se snažila žít na plno a nemyslet na všechny ty starosti.





Přijela jsem ve středu večer a další den mě čekaly nákupy. Předem jsem věděla, co bych si chtěla koupit a proto jsem si udělala raději wishlist, který můžete vidět zde. Sehnat černý trench coat je větší dřina než by se zdálo. Všude byly samé hnědé, nepříjemné na dotek a nebo ve velké velikosti. Nakonec jsem sehnala ten, který splňoval všechny mé představy, ale o tom třeba v příštím videu. Den jsme s taťkou zakončili v Bageterii Boulevard.



V pátek jsem byla domluvená na kafe se svojí skvělou kamarádkou Karin, se kterou jsem se od Vánoc neviděla. Rozhodli jsme se pro, pro nás neznámou, kavárnu Café Jen. Lokalita nebyla sice nejlepší, ale samotná kavárná byla úžasná. Dala jsem si tam horkou čokoládu s malinami a abych byla upřímná, čokoládovější čokoládu jsem snad v životě neměla. Potom jsem požádala Karin o vyfocení oufitu, který jste viděli v minulém článku (tímto oficiálně Karin děkuji). Nakonec jsme kvůli zimě skončili v OC Palladium, kde jsme prošli všechny obchody s kosmetikou a poté si dali UGO. Tento den opět skončil večeří v Bageterii.. já so prostě nemohu pomoci.




Poslední den jsem trávila opět s taťkou. Prvně jsme vyrazili sehnat nějaké nepromokavé oblečení na "Pochod Praha Prčice", na který se už po 4. chystáme. Když jsme vše sehnali, zahájili jsme mou tradiční procházku po Praze, kde jsme se posilnili trdelníkem. Taťka mi taky musel dělat fotografa a výsledek jeho snažení uvidíte již brzy. Když se připozdilo, pozvala jsem taťku do Costa Coffee, kde jsem ochutnala nové Ostružinové latte s bílou čokoládou. Tentokrát jsme nezakotvili v Bageterii, ale dívali jsme se na Piráty z Karibiku a u toho pojídali olivy.

Kdybych měla celý pobyt shrnout, vystihovala by ho tato slova - Bageterie, kafíčkování, focení, nákupy, pohoda. Teď už jsem zpátky doma a nastává zase ta známá školní rutina. Takže Vám přeji, aby jste tento týden přežili ve zdraví a dočkali se vysněného víkendu :)

PS: Založila jsem si bloglovin' a pokud si chcete můj blog přidat, tak můžete, když sjedete úplně dolů pod všechny články - udělá mi to velkou radost :)

7 Comments

  1. Jsem ráda, že jsi to měla v Praze takhle super :) už se těším až se zase uvidíme :) A Bageterie je prostě nejlepší, mňam

    www.karinelle.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Doufám, že to bude dříve, než o prázdninách :)

      Delete
  2. Ti závidím! Taky bych hned jela do Prahy :)
    A prosím tě, co máš za foťák? Máš moc pěkné fotky :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji moc :)
      Teď mám nový - Samsung NX3000 a mohu jen doporučit! :)

      Delete
  3. Já v Praze nebyla snad věky ...
    Ty fotky jsou hezké :)
    Je fajn, že sis to tam užila :)

    ReplyDelete
  4. Skvělé fotky, musela jsi si to tam prostě parádně užít. :) Každopádně už ať jsou zase nějaké další prázdniny. :)

    ReplyDelete

Thank you for your comment :)