Advertise





How can 20 minutes change you?

Léto se blíží a vy pořád nemáte čas na cvičení? Ti, kteří čtou můj blog delší dobu už ví, že pokud jde o zdokonalování postavy, nedám dopustit na "blogilates". A právě Cassey přišla se skvělým řešením pro ty, kteří posilování odkládají právě kvůli tomu, že na to nemají čas.

Když jsem se cvičením začínala, četla jsem, že když chcete posilovat, tvarovat nebo hubnout nějakou část těla, nestačí cvičit jen cviky pro tu danou část, ale máte se zaměřit na celé tělo. A dle mého názoru je to pravda, protože přesně to je případ lidí, kteří mají například velká svalnatá ramena a hubené nohy, nebo naopak. Uznejte, že to není zrovna ten "look", kterého chcete dosáhnou. Největším zlem pro mě vždy byly cviky na ruce. Kliky a podobné věci, šly jednoduše mimo mě, ale pak jsem si řekla, že nechci mít ochablé ruce, které se třepou i když zastaví tramvaj.

Pokud tedy chcete zlepšit vzhled svojí postavy během 20 minut denně, určitě vyzkoušejte všechna videa, která najdete hned pod tímto textem. Já jsem podle nich zkoušela cvičit dnes poprvé a musím říct, že přesně takový typ cvičení mi vyhovuje. Nezabere to moc času (pokud se mezi videi neválíte na zemi s mobilem jako já) a stále máte pocit, že jste udělali něco dobrého pro sebe a své tělo. A jak jinak trávit to aprílové počasí, které teď venku je? 

4 Comments

  1. Je to skvělé! Cvičím to díky tobě 3x týdně a vážně to zabere jen asi 30 minut. :D Prostě super. :) Jsem moc ráda, že jsi to tady dala. :)

    ReplyDelete
  2. U nás bylo teď celý víkend krásně, tak jsem trávila veškerý volný čas venku, ale ta videa vypadají dobře a určitě je vyzkouším, protože léto už je za dveřmi a na mě se třepe snad úplně všechno :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. U nás tento víkend také, ale článek jsem psala už dříve zrovna, když mi za okny sněžilo :D
      Taky se připravuji na léto, protože i když nechodím na koupaliště, potit v jeanách se nebudu, tak musím trochu zhubnout a zpevnit postavu, abych se za sebe nemusela stydět :)

      Delete

Thank you for your comment :)