Advertise





Instalife #1

Přeji všem krásný konec víkendu. Zase to uteklo co? Dnes jsem se rozhodla, že na blog po dlouhé době přidám něco jiného než video nebo recenzi na film. Tentokrát je to taková moje kecací chvilka, která už tu zdá se dlouho nebyla. Rozhodla jsem se jí propojit s instagram fotkami (některé se na instagramu nenacházejí, ale jsou ve formátu 1:1, takže..), se kterými bude souviset i dnešní článek. Pokud jste na můj instagram ještě nenarazili, můžete ho najít zde. Moc mě potěší, když tam zabrousíte, nebo mi prokážete tu čest a budete mě sledovat (já se ráda podívám i na Vaše instagramy <3).


Poslední měsíc se u mě nese ve znamení jídla. Hrozně mě teď chytlo pečení a občas i nějaké to vaření. Minulý týden jsem se pustila do banánovo-borůvkového ovesného dortu s čokoládovou polevou a řeknu Vám, že to byla naprostá bomba. Chci zkusit ještě jahodovo-borůvkovou verzi s tvarohem, tak Vám sem pak dodám recept, pokud tedy budete mít zájem. Také jsem objevila kouzlo sojového mléka. Vždy jsem si myslela, že je to něco co mi nebude chutnat, ale opak je pravdou. Chutná to výborně a ten pocit, že to má méně tuků než normální mléko je taky fajn. Teď chci zkusit Alpro mandlové a vanilkové. Moc často mléko nepiji, takže se to zase tolik neprodraží :).

Další slovo, které by mohlo vystihnout poslední dobu, by bylo asi DÁRKY. Velkým dárkem pro mě bylo to, že jsem konečně po dlouhé době viděla svojí kamarádku Kláru, která se vrátila z Francie i s hromadou makronek, kterým ještě překvapivě odolávám. Také jsem dostala nové boty na běhání, které jsou z Decatlonu a stáli 500,-. Jedny boty už jsem měla, ale používala jsem je v tělocviku a nechtělo se mi s nimi každý den tahat a tak jsem neměla ani možnost každý den běhat, ale teď už tu možnost mám a jsem z toho hrozně nadšená.

A poslední věc, která je pro mě velmi důležitá se stala včera. Konalo se Mistrovství Moravy (CDO) ve Street Dance. Netuším konkrétně přesný název, protože u nás se to mu říká "Morava", ale na tom nezáleží. Naše složka soutěžila v 2. lize v kategorii, kde bylo 17 dalších skupin a k velkému překvapení jsme vyhráli. Do teď tomu nemůžu uvěřit, ale nějakým způsobem jsme to dokázali a já jsem na nás neuvěřitelně pyšná. V minulých letech jsme těch úspěchů zrovna nepobrali a tak to byla příjemná změna. V červnu nás čeká Mistrovství České republiky, tak nám držte palce :)

Tento úspěch jsem musela náležitě oslavit a tak jsem nám s mamkou uvařila Spagetti Carbonara a pak si šla zaběhat. Nikdy jsem nevěřila, že by mě mohlo běhání tak chytnout, ale stalo se a já teď sotva dojdu do kuchyně.. ale dobrý pocit mám pořád.

A co Vy? Zažili jste teď něco, o co by jste se chtěli podělit? Určitě mi napište do komentářů vše, co máte na srdci (teda pokud mi nechcete nadávat, pak to radši nepište) :)

9 Comments

  1. Miluju tvé fotky, jsou úžasné. K vaší výhře moc gratuluji, jestě jednou a možná to zopakuji znova, až se uvidíme. Jste skvělí. Já prostě věděla, že vyhrajete. :)
    V běhání ti fandím, já mám na to prostě slabou vuli. :(

    ReplyDelete
  2. Týjo, ty máš naprosto báječné fotky! Fakt krásně fotíš, ale to ti nejspíš říkám pořád, že? :-D
    Nejvíc se mi líbí ta fotka, jak sis tam fotila svoje botky. Všechny jsou moc krásné!
    Já jsem také začala běhat a musím říct, že i mě to baví, jenom teda uběhnu menší trať. Ale jinak je to fakt super pocit a sama jsem nevěřila, že by mě něco takového mohlo bavit, ale baví :-)
    A jsem ráda za tento tvůj článek, člověk se dozví něco nového, co tak děláš a tak :-) Mě se líbí, jak pečeš. Nechtěla bys na ten dort udělat video recept, jako na ty perníčky, co jsi dělala? :-) Já jen, že bych si to také ráda vyzkoušela, zní to totiž chuťově :-D
    A gratuluji k vítězství! Rozhodně na tebe v červnu budu myslet a držet Vám palečky!! Všem to tam natřete! :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moc, moc děkuji :)
      Pečení mě hrozně baví a určitě se velmi brzy na blogu objeví nějaké to pečící video, takže se můžeš těšit :)
      Po tvém komentáři mám potřebu nejméně 15x poděkovat, takže ještě jednou moooooc děkuji :) <3!

      Delete
  3. Fotky jsou pěkné, už si otvírám tvůj Instagram... :)

    Ela

    ReplyDelete
  4. Mňam dort, mňam makronky, mňam špagety :D :D
    Gratuluji k vítězství :)

    ReplyDelete
  5. Jee nádherné fotky! :) Dostala jsem chuť na špagety! A moc gratuluji k vítězství! :)
    Diary of a Girly Things

    ReplyDelete
  6. Ten recept by byl super :) Gratuluju k vítězství :D A respekt že se umíš donutit běhat :D já se vždy přemlouvám a nakonec skončím s tabulkou čokolady u telky :D

    ReplyDelete
  7. Jé jak já ti závidím, že můžeš pít to sojové mléko, mně se na něj udělala alergie a to mi jako fakt dost chutnalo... :DDD
    Ale fotky máš fakt jak vystřižené z Teen Vogue! Krásný!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ježiši, to mě mrzí. Já teď zkouším vanilkové :)
      Jinak ti hrozně moc děkuji <3

      Delete

Thank you for your comment :)