Advertise





Wishlist #3



https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhxcnLFcHbA5e8XrYtiApHhaQeRCbil8Pp0Uv58M9-e04WPSjkHJtOxS7FYTv_cqXrTZBhXniwQnwEeuOoDFPpQ4EaCOVA1SVmE9ujF0fAnOgPD7uyM0BDiDo-bYuipkev7sAkPtK1VYyg/s1600/Wishlist.png Tak jsme se konečně dočkali co? Prázdniny jsou tady a já zase po dlouhé době sedím ve vlaku s notebookem na klíně a sluchátky v uších. V Praze jsem byla naposledy o Vánocích a od té doby uběhla pro mě dost dlouhá doba. Budu tam až do neděle a kromě srazu s mou skvělou kamarádkou Karin a klasického procházení se po městě mám v plánu nákupy. Celou tu dobu jsem si šetřila peníze, abych se mohla trochu "rozšoupnou" a vybavit se pořádně na jaro. Po čem mé srdce prahne najdete v celém článku.

Tou největší věcí z celého wishlistu je trench coat. Už dříve se mi líbily, ale nikdy mě nenapadlo, že bych si mohla nějaký koupit. Původně jsem chtěla klasický béžový, ale čím více jsem nad tím uvažovala, tím více mě lákala černá varianta. Už kdysi jsem měla takovou hnědobéžovou bundu, kterou jsem nosila často, ale později jsem zjišťovala, že k většině oblečení v mém šatníku se tolik nehodí a přesně proto, jsem se tentokrát rozhodla pro černou.

Stejně je to i s křivákem. Bohužel, i když se dívám po obchodech, nenašla jsem ještě ten ideální, který by se mi líbil. Buď bych v něm vypadala jako kdybych právě slezla z motorky, nebo má zlaté zipy, a to je pro příznivce stříbrné docela problém. Takže zatím zůstává na mém seznamu a já doufám, že ho brzy odškrtnu.

V poslední době mám pocit, že se mi obchody za něco mstí. Největším problém jsou pro mě jeany. Když najdu pěknou barvu, je hrozný střih. Když najdu pěkný střih, je hrozná barva. A když náhodou obojí sedí a dokonce i velikost odpovídá, dostanu ránu pěstí v podobě ceny, která je na jeany přostě přehnaná. Jediné jeany, které teď ve skříni mám, už mají svojí slávu za sebou a proto je nosím jen málo kdy, což je škoda, protože černé jeany prostě ke všemu nesedí a po čase to může být trochu nuda.

Jelikož jsem tak trochu zimní člověk, trička a halenky nemají v mém šatníku šanci. S tím, že se otepluje se to musí změnit a já mám v plánu udělat nálet na nějaká ta basic černá, bílá a pruhovaná trička. Jsou jednoduchá a nikdy s nimi nic nezkazíte. Po bílé košili už prahnu dlouho a tak doufám, že konečně natrefím na nějakou, ve které nebudu připomínat malíře.

A konečně přecházíme k takovým těm drobnůstkám. Jsou tam spíš jen z důvodu, kdyby byli nákupy neúspěšné, abych alespoň něčím zalepila díru ve svém životě (a v tuhle chvíli Leo zníš jako ta nejrozmazlenější bytost, co kdy existovala). Chtěla jsem tam přidat kromě kosmetiky i nějakou tu knihu, ale žádnou na "polyvore" neměli, takže jsem to musela nechat v tom "módním" stylu.

A to je pro tento článek vše. Držte mi palce, abych byla v nakupování úspěšná a já se Vám zase brzy ozvu. Teď už ale zavírám blog a jdu si vychutnat nějaký nový film, abych měla co recenzovat. Nějaké typy na film na zpáteční cestu? 


PS: Stále mi můžete psát veškeré dotazy do "Ask" videa na mail - moimeleablog@gmail.com. Máte možnost zeptat se mě na cokoliv, co Vás zajímá :)

1 Comments

  1. Moc pěkný článek a ty věci - úplně tvůj styl. Takhle si prostě představuji Leu. :D Doufám, že budou nákupy úspěsné a ty si domů povezeš alespoň pár úlovků. :) Jinak typ na film? Nedávno jsme se doma dívali na Knihu přežití (Book of Eli) a přišlo mi to hrozně zajímavé, takže to můžeš zkusit. :)

    ReplyDelete

Thank you for your comment :)