Advertise





Youtube Favourites

Svůj blog mám ráda, protože na něj můžu psát o věcech, které mám ráda a vím, že si to vždy aspoň jeden člověk přečte a řekne mi svůj názor. Nedokázala ho zařadit do žádné kategorie, protože není ani o jídle, ani o módě, ani o cestování, ale je tak nějak o všem. A o se mi líbí. A co Vám? Jak jste vůbec spokojení s tím, co tady publikuji? Určitě mi napište všechny upřímné názory, ať už negativní nebo pozitivní.

A teď k jádru článku. Jelikož patřím mezi ty lidi, co ráno vstanou a hned otevírají instagram a youtube, řekla jsem si, že s Vámi podělím o ty, které považuji za své "oblíbence". Dneska to budou youtubeři a někdy příště i insta účty (instagramátoři :D?), kterých je ale o něco více a bude trvat déle, než objevím ty vážně OBLÍBENÉ.
Tak jdeme na to. První, o kom bych chtěla mluvit je "BeautyCrush" Jedná se konkrétně o její vlogový kanál. Sleduji jak vlogový, tak normální, ale vlogy mě tak nějak baví více. Hrozně se mi líbí její povaha, styl života a celkově na mě působí velmi sympaticky. To, co mě na ní poprvé zaujalo, byla její tetování a styl oblékání. Hned, jak jsem shlédla jedno video, následovalo další a další a další.. a teď sleduji každé, které se objeví. 

Další je "Gabriella ♥", kterou jsem našla už před delší dobou. Taktéž má vlogový i normální kanál a já se ani nemohu rozhodnout, který mě baví více. To, co mě na jejích videích baví, je její smysl pro humor a to, že má občas ráda takové ty dny, kdy si jen lehnete a nic světoborného neděláte. Je také hrozně krásná a to i přes to, že nemá dnešní "ideální" míry (což je problém dnešní doby, jak všichni víme). Možná i proto k ní mám mnohem blíž, protože není jako jedna z davu.

A posledním youtube kanálem, bych chtěla rozbít tu dívčí vlnu youtuberek. Jedná se o kanál "BuzzFeedVideo", který není stejný jako ty předchozí. Na videích pracuje skupina lidí a vždy jsou o něčem jiném. Jsou tam například videa typu "Kluci zkouší nosit dívčí oblečení", "Američani čtou irská jména" a jiné zábavné typy videí (recepty, recepty.. jak jsem na ně mohla zapomenout.. ty nejdivnější, co by jste nikdy nevymysleli, ale máte chuť je hned jít zrealizovat). Právě to, že to nejsou videa, která najdete na každém kanálu, mě velmi baví. Vždy mě rozesmějí a zlepší mi náladu. Patří k nim i různé "podkanály", kde jsou videa, která třeba ukazují, jací jsou introverti, holky při jejich "období" a také jiná, u kterých si řeknete "Pane bože, to je úplně o mně".

A to je pro teď úplně všechno. Pokud by Vás takové články bavily, určitě by se našel "materiál" i na pokračování. Dejte mi vědět, jestli by jste něco takového uvítali.

6 Comments

  1. Já jsem objevila díky kamarádce úžasnou Dánku, která dělá videa v angličtině @Camilla Frederikke a jsem ještě hrozně sympatickou Britku - Meg Says :-)

    ReplyDelete
  2. já moc youtubery nesleduji, ale ti poslední z tvého seznamu mě skutečně zaujali :) vypadá to jako účinný zlepšovák nálady :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. S tím musím souhlasit, už kolikrát mi zlepšili beznadějně špatnou náladu :)

      Delete
  3. Tyyjo, všichni ti youtubeři jsou super a pro mě nový, ale musím ti říct, ten poslední channel mě zničil. :D Pustila jsem si jen tak náhodně "Guys Wear Bras For A Week" a smála jsem se celé to video, úplně super kanál! :)))

    ReplyDelete

Thank you for your comment :)