Advertise





Autumn Vibes

Brýle/Sunglasses - Lindex, Sako/Blazer - H&M, Triko/T-shir - Pimkie, Jeany/Jeans - Pull&Bear, Boty/Shoes - Wojas, Kabelka/Bag - C&A, Hodinky/Watches - Daniel Wellington
V den, kdy vznikly tyto fotky, bylo konečně moje oblíbené podzimní počasí. Všude barevné listy, slunečný den a občas i chladný vítr, prostě perfektní víkendové počasí. Zvolila jsem proto i oblečení laděné do podzimních barev. Sako, které mám na fotkách, jsem si prvně pořídila v černé barve, ale nakonec jsem se do obchodu vrátila i pro tuto cihlovou variantu. Další novinkou, která vlastně ani není novinkou, je černé tričko. Objevila jsem ho v Praze ve skříni, zkusila si ho a zjistila, že je to snad to nejpohodlnější černé tričko, které jsem kdy vlastnila. Teď ho nosím skoro pořád a jsem ráda, že jsem ho nevyhodila i přes to, že jsem ho kupovala, když jsem byla v 6. třídě.. ano to je hodně dávno.

Fotky fotila má spolužačka Terezka (nikoliv Ter).

This saturday was really wonderful. Colorful leaves, sunny day and chilly wind, all together made perfect autumn weather. I decided to wear autumnal combination. Blazer, that I am wearing, is my favourite piece from whole outfit. Last week, I bought black blazer, but then I decided I must buy this colour too and came back to the shop. Next new, but in fact really old piece is my black t-shirt. I've found it in my old room in Prague. I've tried it on and that was it - perfect basic black t-shirt. Now I wear it really often. Funny fact: it is 7 years old and it still fits, I can't describe how excited I am.

Photos were taken by my classmate Terez.

6 Comments

  1. Moc ti to sluší, prostě krásný podzimní outfit. Já jsem tak nadšená, že už začal podzim, dokonce jsem tento víkend začala pálit i svíčky. ♥ Nejvíce se mi líbí ta předposlední fotka! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji moc :)
      Já jsem začala pálit až s prvním podzimním dnem, ať to mám oficiální :)

      Delete
  2. Moc ti to sluší! Hezké fotky ;). Já jsem teď v Dánsku a chybí mi tu ten pravý český podzim :/ :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji moc :)
      Tak v Česku je ten podzim letos takový zvláštní, jeden den mi příjde, že je konečně takové to chladno na koženou bundu a šálu a další den je zase na šaty a letní boty. Doufám, že to teď zůstane opravdu podzimní :)

      Delete
  3. Moc pěkné fotky! Sáčko má krásnou podzimní barvu.
    Máš velmi pěkný blog a super outfity!!! :)
    The Colorful Blog

    ReplyDelete

Thank you for your comment :)