Advertise





Shopping Is a Sport

Už jste si někdy říkali "Proč není nakupování práce?"? Já asi tolikrát, kolikrát jsem si říkala "Proč nemůžu jíst a netloustnout".. takže hodněkrát. Nedávno jsem narazila na stránku Plná Peněženka, která z nakupování udělá činnost, při které můžete vydělat. A jak? Za každý nákup, který uděláte přes portál uvedený na této stránce (Mall, Zoot, Popron, Baťa...), se Vám přičte určité procento z částky, kterou jste za nákup zaplatili. Po čase se Vám peníze nashromáždí a Vy si je můžete nechat vyplatit. Zní to jako sen že? 

Did you ever just say something like "Why can't shopping be my job?". I keep saying it as much as I keep saying "I want to eat, but I don't want to get fat".. it means everyday. Page "Plná Peněženka" makes it possible. How? It is connected to pages like Zoot, Aliexpress and so on. Everytime, when you buy something there, it gives you back a little piece of the price. After some time, you get enough money and you can ask them to send you theese money. Dream, huh? I am afraid, there is no english version, but I still wanted to share this with you.




Já jsem se to rozhodla vyzkoušet a nakoupila tričko a dárek pro kamarádku ze ZOOTU. Dárek Vám samozřejmě ukázat nemůžu, ale jedno Vám říct můžu. Už se hrozně moc těším, až si dárek na Vánoce rozbalí. S tričkem jsem zatím spokojená, má příjemný materiál, podzimní barvu a skvělý střih. Se ZOOTem jako takovým jsem spokojená na 100%. Rychlé vyřízení, milá obsluha, no prostě sen.

I decided to try it and buy something on ZOOT. I bought t-shirt and Christmas gift for my friend. I can't even describe how excited I am to give her this present. Sadly, Chrismas are still not close enough. Anyway, I am happy about my t-shirt too. It is really comfy, kind of in autumn colour and I hope it wont tear up. I am 100% satisfied with ZOOT. It was really fast proces, there were really nice people and I am looking forward to shop there again.

6 Comments

  1. Tak to je naozaj super :) Milujem akcie a zľavy :) A už som zvedavá, na darček :) Dúfam, že ho raz ukážeš

    Blog by Katy :-* ala Čo je dobré to musím mať :) - každý deň nový príspevok :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dáreček ukáže spíš Ter z blogu "bestcrap.blog.cz", pokud tedy bude dělat něco jako "Co jsem dostala k Vánocům?" :)

      Delete
  2. tvůj blog se mi opravdu moc líbí
    pimpleworld.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji moc, jsem ráda, že se ti líbí :)

      Delete
  3. Zoot je skvělý e-shop, zatím to je jediný internetový obchod, ze kterého jsem kdy objednávala a spokojenější jsem snad už ani být nemohla :)
    Máš moc pěkný blog, přidávám se k pravidelným čtenářům :)

    Another Dominika

    ReplyDelete
  4. To znie vážne ako sen;D O takom niečom som nepočula a na zoote a podobným e-shopoch som ešte nenakupovala;)

    ReplyDelete

Thank you for your comment :)