Advertise





Let's Have Some Rest

Bunda/Jacket - Mango, Svetr/Sweater - C&A, Jeany/Jeans - Pull&Bear, Boty/Shoes - House, Kabelka/Bag - C&A, Hodinky/Watches - Daniel Wellington

Zdravím všechny a přeji Vám krásný začátek víkendu. Podzimní prázdniny trávím samozřejmě v Praze, a zatím si to velmi užívám. Od pondělí jsem nedělala do školy nic a chcete něco slyšet? Je to pohádka. Bohužel, pohádka dnes skončí, protože to bych nebyla já, abych něco přeci jen neudělala. O tom, co jsem celou dobu dělala, se rozepíšu v jiném článku, takže dnes jen pár slov k outfitu. Koženou bundu jste na mě sice ještě neviděli, ale není nově koupená. Kupovala jsem jí v létě a je naprosto perfektní. Dlouho jsem hledala křivák, který by mi seděl a voilá, čekání se vyplatilo. Novým kouskem je ovšem tento "polorolákový" svetr. Je teplý, příjemný a vypadá skvěle a já nemůžu být spokojenější (ťukám na dřevo, aby se nezačal párat). Jeany, které jsem po celém dni pobíhání po obchodech, sehnala v Pull&Bearu, jsou skvělé - sedí, nevytahávají se, nešednou, ale mají jednu menší chybu. Jednou v záři, když jsem byla se třídou v Praze a chodili jsme celý den, se mi rozedřela stehna v místě, kde je šev. Když jsem je na sobě měla potom, nedřely, ale jizvu tam mám pořád. Stalo se Vám to někdy? 

PS: Za fotky moc děkuji Karin ♥. 


Hello everybody, I wish you a lovely weekend. During the autumn break, I am at my dad's place in Prague (of course) and I couldn't be happier. Since Monday, I haven't been doing anything to school. Really, nothing. Sounds like a fairytale, huh? But every fairytale has its ending and so do mine. This evening, I will be doing some schools stuffs, because I couldn't stand doing nothing at all. It's not me. In few days, there will be (hopefully) new post about my week in Prague so keep your eyes open. Now back to my outfit. You haven't seen this leather jacket on me before, but it is not new. I had been searching for such jacket for a really long time, and I had found it in August. This one is really perfect and I can't even describe how much I love it. Only new thing is my grey sweater. It is soft, warm and looks amazing. Hopefully, it won't come apart. Has your jeans ever lacerated your legs? Mine has and since then, I have an ugly scar on my thigh.

PS: Big thank you to my lovely friend Karin ♥.





9 Comments

  1. Ten svetr je prostě ach <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. V C&A mají ještě vínový, šedý, béžový :) děkuji <3

      Delete
  2. Strašně ti to sluší a ta rtěnka je dokonalá :)

    October Favourites

    ReplyDelete
  3. ty boty jsou krasne.
    www.pimpleworld.blogspot.cz

    ReplyDelete
  4. skvělé prostředí na fotky! a moc ti to sluší :)

    ReplyDelete
  5. Pekný outfit, ten sveter by som hneď brala <3
    A ten rúž!! Neskutočne sa ti hodí :))


    Kitti. , #THESTYLETALE

    ReplyDelete
    Replies
    1. Určitě se zajdi podívat do C&A, mají tam spoustu barev, jsou příjemné na dotek a nejsou moc drahé :)
      Děkuji moc :)

      Delete
  6. Moc ti to tady sluší Leonko! :) Vypadáš odpočatě a šťastně a ta bunda je parádní. ♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji moc Ter :)
      Je to pravda, byla jsem moc šťastná a odpočatá :)

      Delete

Thank you for your comment :)