Advertise





October Favourites

Zdravím všechny. Přijde mi, že říjen utekl jako voda a já jsem si za tak krátkou dobu nestihla oblíbit tolik věcí, jako v předchozích měsících. Celou dobu jsem se snažila sepisovat si věci, které mě nadchly, a Vy máte tu možnost, si o nich něco málo přečíst.

Hello everybody. I feel like last month wasn't long enough for me and I have just few favourite things. Anyway, I am here with new favourites post and I hope you will like it.



První kategorie vystihuje celou mojí podzimní školní rutinu (jen obočí a občas trochu barvy na rty). Brow Artist Plumper je jediná make up věc, kterou opravdu každý den používám. Jelikož nepatřím mezi ty šťastlivce s hustým obočím (bože Caro, dej mi půlku tvého obočí), musím mu trochu dopomoci stíny. Tento měsíc jsem se konečně dostala k používání této "řasenky" na obočí a jsem absolutně nadšená. Obočí najednou vypadá přirozeně a trošku tmavší. Co se rtů týče, mám tady 2 oblíbence pro podzim jako dělané. Limitované Baby Lips - Sweet Apple je přesně tak boží, jako jeho název. O Kate rtěnce jste již určitě slyšeli - matná, dlouho vydrží, trošku smrdí a odstín 107 neuvěřitelně vystihuje podzim svou barvou.

First category is full of things I use every day especially during school week – brows and lips. Brow Artist Plumper is the only make up thing I use literary every day. Sadly, I don’t have full eyebrows (Cara, you are really lucky girl), but with this Plumper? Well, let’s just say it is much better and I am totally in love with this product. Now, let’s talk about lips. These two products are perfect for this autumn weather. Limited edition of Baby Lips – Sweet Apple is as amazing as the name. I am sure you have heard about Kate lipstick – matte, long lasting and little bit smelly, but shade 107 is absolutely autumnal.


Ano, už jsme u poslední kategorie, ale ta je kupodivu docela naplněna. První dvě věci se týkají soutěží. Televize je plná samých X Factorů, Hlasů a dalších podobných soutěží, a proto je pro mě a mamku příjemným zpestřením soutěž ve vaření - Master Chef a v tance - Stardance. Abych se trochu rozptýlila před nebo po učení, občas si pustím seriál "Chirurgové", který má asi milion řad a dílů, a já jsem je nikdy neviděla v dobrém pořadí. I přes to mě hrozně baví a párkrát jsem se přistihla, že díky němu uvažuji o doktořině (akorát ten strach z krve mi to trochu kazí). 

Yes, this is really the last category, but in fact, it is really full. First two things are TV competitions. Nowadays, TV is full of singing competitions such as X Factor, The Voice and so on and that's why me and my mum are so, so, so happy about cooking competition - Master Chef and dancing competition - Dancing With The Stars. To relax a little, I always like to switch on TV and watch one episode of Grey's Anatomy. I've never seen 1st (or 2nd, 3rd...) season, but it doesn't matter. Sometimes after watching, I just feel like I want to be a doctor after all, but then I realise I am scared of blood. 


A to je opět vše. Doufám, že se Vám článek líbil a abych Vám nekazila náladu, odpustím si své stěžování na školu (ono se vrátí v dalším článku, nebojte). 

And that's it guys. I really hope you like this post :) 

1 Comments

  1. Tenhle článek je prostě skvělý, naprosto mě rozesmálo to Caře (netuším, jestli to můžu takhle napsat s "ř", ale co už) a jejím obočí. :D Ten baby lips mě totálně nadchnul a tak si jej asi zítra zajdu koupit do DMka, snad tam bude. :) Jinak na Stardance koukám trochu opožděně, ale koukám. Celkově jsem taky nadšená, ze všech těch talnetů atd.. :)

    ReplyDelete

Thank you for your comment :)