Advertise





January Favourites 2016


Ještě před chvílí jsem se ládovala cukrovím a najednou je tady únor, a já jím adventní kalendář, který mi tentokrát odpočítává dny do odjezdu do Krakova. Ano, i únor je skvělým měsícem pro adventní kalendář. O tom tady ale dnes mluvit nechci. Dnešní článek se týká mých lednových favoritů. 

I feel like it was yesterday, when I was eating Christmas Cookies and watching fairytales, but it is February and that means that I have to write new article about my favourite things from January. 

Pokud nejste na mém blogu poprvé víte, že se do školy nemaluji. Pokud se ale vydám někam do "světa", make up je pro mě příjemnou nutností. Konečně jsem našla perfektní make up od Rimmelu Match Perfection, který mi vyhovuje barvou, krytím i vůní. Obočí je pro mě rutinou, ale jedna změna nastala. Konečně jsem si koupila mono stín v odstínu, který jsem používala ve své paletce 100 stínů od Make Up Revolution. Trio brozneru, tvářenky a rozjasňovače jsem dostala k Vánocům a od té doby nepoužívám nic jiného. Krásné neutrální barvy a naprosto úžasný design paletky. Za mě ano :)


If you are a regular "moimelea" blog visitor, you probably know that I don't put my make up on when I go to school. On the other hand, if I go somewhere, where I want to look nice, I really love to do my makeup. I've finally found the PERFECT make up for me. It is Rimmel Match Perfection - medium coverage, matching shade and good smell. My eyebrows routine hasn't changed, but I finally bought separated eye shadow that I had used in my huge pallet with 100 eye shadows. It is better to travel with one eye shadow instead of 100. Bronzer, blush and highlighter in Tanya Burr's palette are amazing. I fell in love with them and that's all I can say.


Měsíc leden pro mě byl ve znamení cvičení. O tom jak a kolikrát týdně cvičím budu psát příští článek, tak doufám, že se vám bude líbit. Jediné oblečení, ve kterém se teď cítím opravdu dobře, je právě to na cvičení. Rozhodla jsem se trošku zainvestovat a koupila si Nike legíny a Puma podprsenku. Podprsenka je příjemná a sedí skvěle, což se mi často nestává a legíny mě hrozně baví všemi těmi barvami a už se těším, až v nich půjdu běhat (dneska by to šlo O:)).

January was full of working out. Article about working out will be soon on my blog and I hope you will like it. Recently, only clothes I've been wearing the most and felt the most comfortable in, are my new Nike leggins and Puma sport bra. Sport bra is really comfy and made from really nice material and leggins are just really funny and that's what I like about them. Now, I really feel like I want to go run in them. 
Tento týden jsem konečně viděla poslední díl Doktorky z Dixie, kterou jsem začala sledovat hrozně dávno. Pak jsem neměla čas a propásla celou 3. a 4. sérii. Nakonec jsem se k seriálu vrátila a zamilovala si ho znovu. Určitě mám v plánu pustit si ho někdy znovu, ale to až bude více času. 


This week, I finally had a time to watch the last episode of Hart of Dixie. I've watched first 2 seasons, but then I've had no time and missed next 2 seasons. Luckily, this month, I started watching it again and fell in love again. I want to watch it over again, but now I have no time.



PS: Jestli máte nějaké otázky, ohledně mého současného a budoucího tetování, nebo o tetování obecně, napište mi je do komentářů, nebo na mail "moimeleablog@gmail.com" :) 

PS: If you have any questions about my tattoo, tattoo I am getting or tattoo generally, feel free to ask in comments or write me mail (moimeleablog@gmail.com).
 

10 Comments

  1. Nike legíny jsou skvělé, musí se ti v nich cvičit samo :)

    Another Dominika

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jsou úžasné a určitě se poohlédnu i po nějakých dalších. Ty, které se mi líbíy momentálně nejsou, tak snad na jaře :)

      Delete
  2. Replies
    1. A taky je. Je takové jemné a to je pro mě (začátečník) naprosto perfektní. Navíc nemusím nosit vše zvlášť :)

      Delete
  3. Skvelý článok ! Mám veľmi rada produkty od Makeup Revolution :)
    My blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji moc :)
      Já jsem moc produktů MR nevyzkoušela, ale musím říct, že ty mono stíny jsou mnohem pigmentovanější, než ty v paletkách.

      Delete
  4. Já jsem Hart of Dixie začala sledovt v lednu a nedávno jsem dokončila první řadu. Jinak skvělý post!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak určitě sleduj do konce. Stojí to za to :)
      Děkuji :)

      Delete
  5. Ty legíny vypadají opravdu nádherně ! Taky jsem začala cvičit, ale bohužel už 3týdny bojuju s angínou, tak si dávám menší pauzu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji :)
      Určitě bych nemocná necvičila, ono by to mohlo dopadnout ještě hůř. Čerpej síly, a pak budeš cvičit jako "ďábel" :D.
      Přeji brzké uzdravení :)

      Delete

Thank you for your comment :)