Advertise





Instalife #11 - Tattoo, Coffee, End of School

Už delší dobu se tady neobjevil instagramový článek a je na čase to napravit. Ne, že by fotek nepřibylo, ale chtěla jsem s vámi sdílet jen ty, které se neobjevily na blogu (kromě jedné, tu už jste viděli v minulém článku). Opět jsem ve fázi, kdy mi záleží na tom, jak fotky vypadají jako celek, a proto se některé na mém profilu moc dlouho neohřáli, Doufám, že se má snaha vede a vám se na to dobře kouká.

It's been a long time since last Instalife post and it's time to make it up to you. Althought my instagram is full of new photos; I want to share only these you haven't seen on my blog (except of the mirror selfie). I am again in that mood when I follow certain theme on my instagram. Some of my pictures existed for few minutes and then were deleted - I call it illness. After all, I hope you like the theme.




První fotka ve mně vyvolává pořádnou dávku nostalgie. Nejen, že mě vrací zpět do období, kdy jsem byla na koncertu Mandrage, ale také mi připomíná, že přesně tu fotku sdílel instagram Merchshopu. Nostalgii mám vlastně i díky druhé fotce. Pokud jste si říkali, jak asi vypadá mé druhé a rozhodně ne poslední tetování, teď máte jedinečnou příležitost vidět alespoň jeho polovinu.

First picture reminds me amazing memories of my life - concert of my favourite band and the day when Instagram profile of Merchshop shared my picture. Other beautiful memory is from the day when I got my second tattoo and finally, you have a chance to see one half of my tattoo.

I když to teď tak nevypadá, bylo období, kdy jsem mohla vyjít jen tak ve svých oblíbených společenských kalhotách a tomskách. Stále to jsou jedny z nejpohodlnějších bot a už se těším, až je znovu nazuji. Teď se ale musím držet kožené bundy, ve které vlastně žiju. Nemohla jsem si jí odpustit ani při posledním zvonění a víte co? Dodala celému kostýmu šmrnc a já se po dlouhé době cítila vážně skvěle.

Even though it is cold outside again, not even month ago I could walk around in my Toms shoes. They are still the most comfortable shoes ever and I am so looking forward to wear them again. Now I literally live in my leather jacket. I couldn't go out as a mime without wearing it and you know what? It looked damn good and I felt awesome.

Skvěle jsem se měla i minulý víkend, kdy jsem se zase po dlouhé době viděla s nejlepší kamarádkou. Konečně jsem měla možnost poznat jejího nového kocoura (nemluvím o příteli) Matyho, kterého jsem si naprosto zamilovala. A zamilovala jsem si i Cold Brew ze Starbucksu, ve kterém konečně cítím chuť kávy, kterou mám ráda.

Last week, I felt awesome too, because I had a chance to see my best friend after a really long time. I finally met her new cat called Maty and I am head over heels in love with him. I also fell in love with Cold Brew from Starbucks. Finally, I found Starbucks drink where you can actually feel the taste of coffee.

I dnešní článek zakončím klasicky otázkami pro vás. Napište mi do komentáře, co jste si zamilovali za posledních pár týdnů. Těším se na vaše komentáře.

That's all for today. I hope you like this article and my instagram. 

6 Comments

  1. Moc krásné fotky! :) Líbí se mi, že vytváří jakýsi celek :) A co jsem si zamilovala za posledních pár týdnů? Víš, že ani nevím? Mám pocit, že teď ten čas letí tak šíleně rychle, že než si stihnu něco zamilovat, je to pryč.. Ale teď mi vlastně napadá, že miluju, když se po týdnu stráveném na koleji vrátím zpátky domů, uvařím si hrnec teplého čaje a jen odpočívám a načerpávám síly, já vím, není to asi nic extra, ale tyhle malé okamžiky štěstí jsou nejlepší :)

    Na mém blogu právě probíhá giveaway, budu ráda, když se zúčastníš :)
    Giveaway

    Another Dominika

    ReplyDelete
    Replies
    1. Děkuji, jsem ráda, že působí jako celek :)

      To, co sis zamilovala zní náhodou naprosto skvěle. Není nad to být doma a užívat se každé minuty, kdy nemusíš dělat naprosto nic. Ta představa je krásná :)

      Delete
  2. Moc pěkné fotky! A to tričko Mandrage bych taky chtěla :D ♥.
    Teď přemýšlím, co jsem si zamilovala za posledních pár týdnů a napadá mě akorát má nová riflová bundička :D. V tuto noční dobu mě opravdu nic jiného nenapadá :D.

    http://es-veronica.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  3. Naozaj veľmi krásne fotky!!! :)
    partofnicol.blogspot.sk

    ReplyDelete
  4. Skvělý fotky! Málokdo to umí (jako třeba já :D) takhle hezky sladit do barev, neuvěřitelný, jak to ve finále vypadá pěkně a na jednotlivých fotkách mohou být i úplný blbosti :D A to Mandrage tričko? Závidím!

    ReplyDelete

Thank you for your comment :)